arkadaşlar düşünceleriniz benim için önemli lütfen oy verin sizce en güzel ve en kaliteli yapımı seçin lütfen oylarınız için tşkler...
not:ekleyemediğim ve unuttuğum varsa sizden özür dilerim
arkadaşlar düşünceleriniz benim için önemli lütfen oy verin sizce en güzel ve en kaliteli yapımı seçin lütfen oylarınız için tşkler...
not:ekleyemediğim ve unuttuğum varsa sizden özür dilerim
benim kafadansın kardeşim mw3 ve crysis 2
en güzeli seçmek bu listeden zor olur hepsi ayrı bi güzel.yalnız şuan beynimi meşgul eden tek oyun
ac:revelations
aslında mw3'te var ama şimdi ona tr dublaj yapıolar uyku moduna aldım oyunu bekliyorrum.
sonracıma battlefield 3 oynamadan gerçek grafik görmüş sayılmazsın.
crysis 2'de oyna tabi türkçe ayrı bi zevk verio.
dostum crysis 2 yi bitirdim cod serisisni bitirdim en beğendiğim mw3 bf3 ü fazla beğenmedim fazla abartmışlar çünkü bu oyunu oynayamayan kişi sayısı çok fazla ac revelations daha bakmadım
crysis 1 daha iyiydi 2 de bozdular yaratık diye
COD Modern Warfare 3 En Güzeli Bence 3. Dünya Savaşı Çıkmış Daha Ne İstion :))))
en iyi diye bişey oldugunu düşünmüyorum her oyunun artısı eksisi var bence kişiye göre degişir tabi beğeni bence elder scrol 5 skyrim güzel oyunda ana konu bitsede yan görevler hic bitmiyor ve kaliteli görevler var hic bitmeyen bir oyun daha ne olsun .
gta ıv bunların içerisinde yok, bence en iyi gta ıv .
mw3 bf3 crysis2++++ful ayar grafik+++++cips+++++kola paha biçilemez
deus ex'in hiç oy alamaması ilginç, ben de vermedim çünkü ikinci sıramdaydı. malum bir oy hakkımız var;) kendisi efsaneler arasındadır ve bu listenin yarısını siler atar
Bunların arasında her oyunun bir rakibi var ve rakibi olan her oyunun rakibine göre bir eksisi var. Ama... Crysis 2... Türünün tek örneği. Hiçbir oyun onun gibi değil. Çoğu konuda da aralarında en iyisi.şimdi genel o gıcık kelimeyi kullanacağım ama hakikaten "görece" ile alakalı yanı çok ağır basan bir anket.
Evet crysis 2 aslında bir devrim birçok yenilik bu oyunda oldu, özellikle teknik açıdan. ama şimdi adam o dönem oynana teknoloji figürlerine zıt biriyse tercihi atıyorum skyrim oluyor, ne bileyim kimi senaryo diyor COD'a sarıyor.