Arkaşlar ;
İşlemci :Intel Core 2 Quad Q9300
Ekran Kartı : NVIDIA GeForce 8800 GT
Bellek : KINGSTON 2x1 GB 1375MHz DDR3 Non-ECC CL7 (7-7-7-20) DIMM
Bunlardan iyi performans almak için hangi anakart almalıyım sizce? ( bitçemi fazla sarsmayacak :D )
Arkaşlar ;
İşlemci :Intel Core 2 Quad Q9300
Ekran Kartı : NVIDIA GeForce 8800 GT
Bellek : KINGSTON 2x1 GB 1375MHz DDR3 Non-ECC CL7 (7-7-7-20) DIMM
Bunlardan iyi performans almak için hangi anakart almalıyım sizce? ( bitçemi fazla sarsmayacak :D )
Bu sıstem için bütçeni sarsmadan alacagın kart P35 yongalı olur. İlerde SLI yaparım dersen ozaman paraya kıyıp (en ucuzu 300 dolar kadar) 7xxi serisi bir Nvidia tabanlı anakart almalısın
Marka model olarak verirseniz daha iyi olur Bilgi İçin Saol Borga-x
şimdi Ati 3870 ekran kartı 8800GT den daha iyi eğer sen ileride ben çift ekran kartı takcağım dersen bu anakart ile 2 8800Gt arasındaki SLI köprüsüyle pek yarar bulamazsın.
Ama bu anakartla 2 Ati anakartı başlarsan SLı a göre daha büyük bir verim elde edersin. Benim önerim eğer 2 ekran kartını ben alırken takacağım diyorsan 3870X2 alman bu 2 tane 3870 demek e tek slotta olarak. Ama 1 tanesi şimdi yeter dersen tek 3870 alın.
NOT: Ekran kartı fiyatları ay sonu düşecek.
cent_cezaGIGABYTE GA-PA31-DS3L UCUZ VE GÜacaba modeli gösteriri misin ben bulamadım
Ben 2 tane kullanmam tek kullanırım
tek Ati 3870 mi yoksa 8800 gtm i
Birde platin felan diyorlar o ne oluyor?
yok_artıkBen 2 tane kullanmam tek kullanırımplatin mi? Bellekler için mi?
tek Ati 3870 mi yoksa 8800 gtm iBirde platin felan diyorlar o ne oluyor?
Eğer bellekler için platin bellğin sıcaklığını düşürüyor. Bu özelliği ekran kartları ile ilgisi yok zaten aldığın ram gayet iyi.
Eğer dediğin anakartı kullanacaksan 3870 derim
Oyunlarda Ati nin performansı nasıl bunu oyun pc si olarak alıyorum zaten
Birde benim platin dedğim :D palit 8800 gt sonic buymuiş
bunun ne farkı var ?
Hadi beyler tek eksiğim kasa ve anakart önerilerinizi söyleyin model ve fiyat olarka olursa iyi olur.
http://www.mavibilgisayar.com/ud/8575
anakartlar paraya kıy biras al bunlardan birini :) olmadı
bunlara bak
kasada asus ventolardan alabilirsin çok sessizler idare ederler
600 wattanda aşağı alma :)
Saol dostmda tercihim daha çok ddr3 vs chipset x38 olanlardan yana ileriye dönük bir pc olmadı artık her defasında sıfırdan pc almak istemiyorm :D
http://www.mavibilgisayar.com/ud/8761
daha ne yapayım seç beğen al :) ne aradığını biliyorsun hesabını yap parana göre al bişiler artık :)
bu arada bu anakartları daha güvenilir ve daha ucuz a alabilirsin sadece göstermek amacıyla aldım bu linkleri hepsi süper anakartlar
bak bunun fiyatıda uygun kendiside güsel .:):)