&soyad_doğum tarihin&
EN iYi şifre (Yarışma)
- 1
- 2
ben bu şifre işlerini AI Roboform programına yaptırıyorum taşınabilir sürümüde usb flashta var tüm şifreler ayrıca ana bir şifre ile tekrardan şifreli yani önce ana şifreyi kırıp diğer şifrelere geçmelisin bu da şu an için imkansız en son ana şifreyi teste tabi tutturdum 188 yılda kırılıyormuş kıranın klavyesine kuvvet diyelim C=
Artık virüslerle yapıyorlar bu işi.
genelde sifreye kafayi takmam cunku sifremi en az 1000 hacker goruyor bir gunde.Ayrica google ve microsoft yada 3. parti yazilimcilar bile bilgisayarinizda cirit atiyor kredi karti sifreniz ve lisanslariniz haric sifreleriniz kimselerin umrunda degil.
turk miti yada ozel guvenlik tarama terminalleri veya fbi istedi an sizin bilgisayara girer hemde 300 tane savunma duvariniz olsun.Ancak uydu yonlendirme yada cok hizli yazilimlar gelistirirseniz bilemem.
Açıkcası ben telefonları, bilgisayarları hiç güvenilir bulmuyorum ne kullanırsan kullan ne yaparsan yap...
İyi bir şifreleme tekniği sadece yazımdan geçmez.
Size gerçek bir olay anlatayım.
Bundan birkaç sene önce MSN kullanıyordum. Birisi her nasıl yaptıysa msn şifremi bulmuş. Güzelce değiştirmiş. Eyvallah dedim al güle güle kullan.
1 Hafta sonra bir baktım msn şifrem yeniden eski haline getirilmiş vaziyette. Allah Allah bir anormallik mi oldu diye düşünürken abuk bi mesaj aldım.
Mesaj aynen şöyle idi.
Abi msn ni ben çalmıştım. Ama her nedense msn ne girebiliyorum ama e postana giremiyorum bunu nasıl yaptın anlatırmısın.
Ben de dedim ki. Eğer bir daha mesajını görürsem seni bi güzel döveceğim.
Ama çatmıştık bi kere çocuk illa bunun nasıl olduğunu öğreneceğim diyordu (aklınca hacker ya) Tam 1 ay boyunca peşimde gezdi. Mesajlar attı yalvar yakar etti araya gızları koydu.
Sonunda bazı bilgilerini aldıktan sonra çaktırmadan adres verdim. Birgün baktım işyerimin önünde dolanıp duruyo fukara. Vardım yanına benim msn mi çalan senmiydin dedim.
Evet abi bendim dedi. noolur anlat nasıl yaptın dedi.
Oracıkta güzel bi meydan dayağı çektikten sonra dedim ki.
Şimdi bu gibi durumlarda genellikle polise gidilir. İstersen gidelim ve beni dövdü diye şikayette bulun. İstersen de hiçbirşey olmamış gibi dooru evine git. (tabiiki evini de öğrenmiştim)
Çocukçaaz kös kös evinin yolunu tuttu bir daha da görünmedi.
İyi bir şifreleme tekniği sadece yazımdan geçmez.hahaha abi ellerin dert görmesin bizim bir arkadaşın face sini çalmış birileri borç para istiyormuş şerefsiz böylelerini hep dövecen bi sağ kroşe bi sol kroşe nakalt edip yığacan oraya
Size gerçek bir olay anlatayım.
Bundan birkaç sene önce MSN kullanıyordum. Birisi her nasıl yaptıysa msn şifremi bulmuş. Güzelce değiştirmiş. Eyvallah dedim al güle güle kullan.
1 Hafta sonra bir baktım msn şifrem yeniden eski haline getirilmiş vaziyette. Allah Allah bir anormallik mi oldu diye düşünürken abuk bi mesaj aldım.
Mesaj aynen şöyle idi.
Abi msn ni ben çalmıştım. Ama her nedense msn ne girebiliyorum ama e postana giremiyorum bunu nasıl yaptın anlatırmısın.
Ben de dedim ki. Eğer bir daha mesajını görürsem seni bi güzel döveceğim.
Ama çatmıştık bi kere çocuk illa bunun nasıl olduğunu öğreneceğim diyordu (aklınca hacker ya) Tam 1 ay boyunca peşimde gezdi. Mesajlar attı yalvar yakar etti araya gızları koydu.
Sonunda bazı bilgilerini aldıktan sonra çaktırmadan adres verdim. Birgün baktım işyerimin önünde dolanıp duruyo fukara. Vardım yanına benim msn mi çalan senmiydin dedim.
Evet abi bendim dedi. noolur anlat nasıl yaptın dedi.
Oracıkta güzel bi meydan dayağı çektikten sonra dedim ki.
Şimdi bu gibi durumlarda genellikle polise gidilir. İstersen gidelim ve beni dövdü diye şikayette bulun. İstersen de hiçbirşey olmamış gibi dooru evine git. (tabiiki evini de öğrenmiştim)
Çocukçaaz kös kös evinin yolunu tuttu bir daha da görünmedi.
hahaha abi ellerin dert görmesin bizim bir arkadaşın face sini çalmış birileri borç para istiyormuş şerefsiz böylelerini hep dövecen bi sağ kroşe bi sol kroşe nakalt edip yığacanİşin garip tarafı nasıl yaptığımı anlamadan gitti.
dayak yediğine üzülmüyodu da nasıl yaptığımı öğrenemediğine üzülüyodu. )))