Arkadaşlar en iyi uygulama kaldırma yazılımı hangisi sizce?Ben Revo Uninstallerı kullanıyorum sizce arkasında herhangi bir kalıntı bırakmadan silebiliyor mu?Yanıtlarınızı bekliyorum.
En İyi Silme Aracı Hangisi?
En iyi silme aracı kaldırma işlemini aynı şekilde yapar kayıt defterinde yapılan değişiklikleride normal hale getirir o yüzden en iyi kaldırma aracaı tabiri doğru olmaz. normal olarak program ekle/kaldır dan kaldırmayı tercih ederim.
Ama öyle özel olarak olarak üretilmiş programlar var.
Şimdiye kadar iki adet denedim...Birincisi Your uninstaller ve diğeri de Revo uninstaller.Şahsi kanaatim olarak revo daha güzel.Nedeni ücretsiz olması ve kaldırma işlemlerinde daha iyi performans vermesi...G Data antivirüs gibi kendini sistemin kayıt defterinde birçok yerde konumlandıran bir programı bile çok rahatlıkla arkasında fazla iz bırakmadan silebildi.Your uninstaller ise bazı program kaldırmalarında hata verdi sistemimde.O yüzden tercihim Revo'dan yana...
Ayrıca kaldırma işlemlerinde bu şekilde güvenilir kaldırıcı tarzı programları önerebilirim.Gerçekten de denetim masasından kaldırma işlemi bir çok kayıt defteri anahtarını sistemde bırakıyor ve bu sistemin boş yere şişmesine sebep oluyor.
Ok arkadaşlar teşekkürler yorumlarınız için.
Revo ve Your Uninstaller var.
Revo ücretsiz olduğu için onu kullanıyorum.
Your Uninstaller daha iyi ama ücretli.
Revo Uninstaller kullanmaya devam etmen tavsiyemdir.
1-(aynı güvenlik de olduğu gibi) cevap:yine Siz.
nedeni,niçini:
[dosya\klasör\..vs ]silme yöntemleri,
https://www.chip.com.tr/forum/dos ... temleri_t84489.html
2-Revo silme aracı değil,bilgisayardan araç \program\yazılım kaldırma programıdır..Tabii ki ,dosya,klasör,...vs Silme unsurları da barındırır,o fonksiyonşarı da vardır ve isteyen kullanabilir..Yani Clean,Cleaner,Remove,Tweak,Utilities,...grubuna ait bir program değildir.
Zaten soru;
diye sorulmuş. Cevap verenlerde Uygulama ( yazılım) kaldırma konusunda cevap vermiş. Sadece başlık ve bir kaç cevapta yanlış ifade kullanılmış bu konuda." Arkadaşlar en iyi uygulama kaldırma yazılımı hangisi sizce?Ben Revo Uninstallerı kullanıyorum sizce arkasında herhangi bir kalıntı bırakmadan silebiliyor mu?"