en iyi spyware programı hangisi?bence spybot
En iyi spyware programı hangisi?
bencede spybot zaten şu an onu kullanıyorum
Adını vermişsin zaten Spyware Doctor.
kyliebencede spybot zaten şu an onu kullanıbende şuan spybot'u kullanıyorum eset smart security le %100 güvenlik sağlıyor eskiden ad-aware süperdi 1.6 sürümü en iyisiydi ama lavasoft paranın kokusunu alınca ücretli sürümleri çıkardı free sürümü var ama çok özellik kısıtlaması var programın %85 i kısıtlamalı
byburak2008Ben Şahsen AntiSpyware Derimkatılıyorum AntiSpyware en güzelleri arasında
Bence ad-aware, ancak trend micro'yuda unutmamak gerekir. Bu konuda önemli nokta günümüzde sisteme zarar veren virüslerden ziyade ufak yada büyük hackher lerin veya hackher guruplarının yazmış olduğu binlerce bilgi hırsızlamaya yönelik casus yazılımların bulunması. Virüsler bir nevi tamam kolay kolay giremiyor, zarar veremiyor zaten keyif veya düşmanlık için virüs göndererek sistemlere zarar vermenin devri bitiyor.Günümüz hackherlerin düşüncesi daha çok para kazanma yönünde. Buda casus yazılımların gün geçtikçe çeşitlenmesine çoğalmasına sebeb olmaktadır. Hiçbir casus yalım koruyucusuna birebir güvenmemek lazım. Diğerleriylede en azından online olsun tarama yapmak, özellikle sıksık boot taraması yaptırmak gerekir.Sanal alemde %100 güvenlik yoktur.
khramn arkadaşım tabiki %100 güvenlik yoktur benim bilgisayarım %100 güvende diyen kendini kandırır
spyware doctor ve threatfire
ad-aware ve spyware doctor derim...
spyware doctor a bir oy da benden...
Tartışmasız Avg Antispyware dir.Adımı basarım.
Aslında hiç biri tam olarak işe yaramıyor spybot + spyeware Doctor+Eset Smart Securty En gücel hallerinde bile olsa gende bazı durumlarda eksik kalan yerleri var ve olacakta doğanın kuralı bu yani her zaman daha iyi olanlara olacak ve biz onaları takip edeceğiz sadece
spybot search and destroy ve eset smart security kullanıyorum :) Çok fazla kasmıyor ve etkili.;)
bende şuan spybot'u kullanıyorum eset smart security le %100 güvenlik sağlıyor eskiden ad-aware süperdi 1.6 sürümü en iyisiydi ama lavasoft paranın kokusunu alınca ücretli sürümleri çıkardı free sürümü var ama çok özellik kısıtlaması var programın %85 i kısıtlamalı
Bence en iyisi Malwarebytes' Anti-Malware ve a-squad 2 free