www.turktorrent.biz
torrentleech
demonoid
bu sitelere davetiye gönderebilecek arkadaşlar varmı çok makbule geçer şimdiden sağolasun gönderecek arkadaşlar...
www.turktorrent.biz
torrentleech
demonoid
bu sitelere davetiye gönderebilecek arkadaşlar varmı çok makbule geçer şimdiden sağolasun gönderecek arkadaşlar...
merhaba eğer elinizde varsa Torrent Leech davetiyesi gönderirmisiniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler g_bjk@hotmail.com
Arkadaşlar TurkTorrent.biz ' davetiyesi gönderebilir mi bir arkadaş ?
g_bjk@hotmail.com
Beyler Lütfen Bu Yazdıklarımın Davetiyesi Varsa Tek Tek Gönderebilirmisiniz şimdiden teşekkürler emeğe saygı..
Zamunda
Torrent Leech
Torrent Bytes
Torrent Arena
TÜRK TORRENT
Bit TÜRK
Leech TÜRK
bitturk, leechturk ve turktorrent.biz in davetiyeleri warsa alabilir miyim acaba?
yabancı olarak da torrentleech in warsa...
sefa_let_69@hotmail.com
kardeş bu benim msn adresim g_bjk@hotmail.com bi güzellik yaparsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler
karseş yollarsan davetiye çok sevinirim çok önemli benim için şimdiden teşekkürler eline sağlık g_bjk@hotmail.com
Yaa arkadaşlar flood yapıp durmayın sadece davetiye alabilmek için CHIP Online'a üye olduğunuzu çok belli ediyorsunuz
isohuntta yüzlerce torrentden sadece bir tane fake torrent aldım
Allah rızası içün banada bi davetiye gönderseniz
gönderene Allah güzel kızlar vesin (veya yakılıklı ve zengin kocala)..
Allah tuttuğunu altın etsin...
Merhaba,Bittorrent ve Mininova On Numara
tanerra@gmail.com davetiye gönderebilirseniz sevinirim
bu torrenturk.biz eski torrentturk.com ile aynimi benim daha once orda account um vardi belki korunuyordur hala?
voolstamamda bu istediğin yerin üye alımı zaten açık
ayrıca http://0.arenabg.com/index.php burasıda oldukça iyidir su anda üye alımı açıkkapanmadan acele edin derim..
arkadaşlar elinde turknova , mini nova. torrentleech .arena davetiyesi olan varsa gönderebirmi tşk mustafagulenay1@hotmail.com
Arkadaşlar bende depodepo.fr davetiyesi alabilirmiyim Simdiden teşekkürler
Arkadaşlar bende depodepo.fr davetiyesi alabilirmiyim Simdiden teşekkürler
zafe_rrrrr@hotmail.com
Arkadaşlar bende depodepo.fr davetiyesi istiyorum elinde olan yollarsa sevinirim şimdiden teşekkürler
[url="mailto:wide81@gmail.com "]wide81@gmail.com [/url]
Arkadaşlar bana Turktorrent.biz davetiyesi gönderebilirmisiniz ?
Arkadaşlar bana Turktorrent.biz davetiyesi gönderebilirmisiniz ?