arkadaşlar ya bu forumda birtek bu konuyu eksik görüyorum.sizce en iyi ücretsiz anti virüs programı hangisi neden.ha bide sakıncası yoksa nerden indirirlebilir.ben avast kullanıyorum.norton 2003 kullanıyodum ama kurmaz olaydım.monitörüm patlasaydı işlemcim yansaydı da kuramasaydım.kendinize iyi bakın
en iyi ücretsiz anti virüs programı.
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.kaspersky kullanıyorum çok iyi ama trend micro pc-clin 2005 de iyi bence nortonun sadece adı var gerisi boş.
Aslinda bu forumda çok eksik var baksana adamlar bookmark kisminda link veriyo olurmu ole şey ya:)
Hakkat yani guvenlik kısmında bunla ilgili bir çok konu var.Ama bari sordun oneri istersen sana antivir derim:)
İyi çalışmalar
Lütfen Yardım.....
Merhaba.Ben bir sorunla karşılaştım:Bilgisayarımı formatladıktan sonra (win98SE kullanıyorum) AntiVir Personel Edition antivirüs programını yükledim,update yaptım fakat "Scan" yapmıyor.Söz konusu işlem başlatırken donup kalıyor...Acaba neden kaynaklanabilr???
alıntı:
Gönderen : exaLütfen Yardım.....
Merhaba.Ben bir sorunla karşılaştım:Bilgisayarımı formatladıktan sonra (win98SE kullanıyorum) AntiVir Personel Edition antivirüs programını yükledim,update yaptım fakat "Scan" yapmıyor.Söz konusu işlem başlatırken donup kalıyor...Acaba neden kaynaklanabilr???
Antiivir'in webupdate olayının problem çıkardığını daha önce de duymuştum. En temizi sitesiden (() programın gncel sürümünü komple indirmek.
Ama bişe daha var arkadaşlar unutmayın antivir trojan yakalayamıyoo :)) benim trojanı yakalıyamadı :D
Arkadaşlar en iyi ücretsiz antivirüs die bişi yok. En iyi olsaydı emin olun kesin paralı olurdu. Unutmayın en iyi yi kullanmak istiyorsanız paranıza kıyacaksınız...
avg yi bende kullandım ama pek bi işe yaramıyor ve kasperskiden daha fazla sistem kaynaklarını söürüyor. birde internette gezinirken gelebilecek viruslere karşı kasperski çok çok daha başarılı bence kasperski varken avg hiç bişi...
"En iyi AV(antivirüs)" deyimi,kişiye göre değişiklik gösterir.Birinin bulamadığını bir diğeri bulabildiğinden,bir kişi için en iyi AV programı,sistemine bulaşan virüsü temizleyendir.Bir defasında bir arkadaşımın sisteminde bir abukluk olmuş.Virüsten şüphelenmiş.Benden iyi bir AV programı istedi.Ona bildiğim iyi AV programlarını önerdim.(Pc-Cillin,F-Prot,Norton,Avast,McAfee).Bunlardan hiçbiri sistemde virüs bulamamış.Kendisi başka bir arkadaşından Panda bulmuş ve onu denemiş.Panda sistemdeki virüsü bulup temizlemiş ve sistem eski stabil haline dönmüş.Bu arkadaşım için en iyi AV programı tartışmasız Panda.AV programından konu açıldığı zaman Panda 'ya toz kondurmaz.Aynı durum zamanında başka bir müşterimizin başına geldiğinde o da F-Prot ile temizlemiş.O'nun içinde F-Prot en iyi AV programı.Bende 2000 yılında aynı durumu Pc-Cillin 98 ile çözmüştüm ve hala PC-Cillin kullanıyorum.Benim içinde en iyi AV Pc-Cillin.
Ne demek istediğimi anlatabildiğimi düşünüyorum...
Bu arada ücretsiz AV konusuna gelelim.Kullanmayı ve yöntemini bildikten sonra bütün AV 'ler ve programlar ücretsizdir.Gerçek anlamda ÜCRETSİZ olan ve "kabul edilebilir" derecede başarılı olan bir AV programına rastlamadım...
alıntı:
Gönderen : fikret_akinAma bişe daha var arkadaşlar unutmayın antivir trojan yakalayamıyoo :)) benim trojanı yakalıyamadı :D
Kardeş sana katılmıyorum ya ..Bende çok sağlam çalışıyor. Ad-Aware ve Spybot Search &Destroydan bile iyi çalışıyor.
Arkadaşlar Antivir XP kullanan varsa, söylesin lütfen 2 haftadır update edilemiyor. Hem ofisteki bilgisayarlarda, hemde evdeki bilgisayarımda server cevap vermiyor. Bir bilen var mı? Allah aşkına ?
Arkadaşlar bunu bir tek sen değil kimse yapamıyor...Çünkü güncellemede ana site bir sorunla karşılaşmış (Bana kalırsa saldırdılar çok tutulunca bir de bedava olduğu için) güncelleme yapamıyor..
Şu anda paralı en iyisi (Kafayı Kullanan "para vermez" ) Kasperksy
Beleş en iyisi Antivir...