arkadaşlar bir virüs programı almayı düşünüyorum önereceginiz en iyi virüs programı hangisidir
bunun yanına ücretsiz bir öeride yaparsanız iyi olur
arkadaşlar bir virüs programı almayı düşünüyorum önereceginiz en iyi virüs programı hangisidir
bunun yanına ücretsiz bir öeride yaparsanız iyi olur
ücretsizler pek bi halta yaramamakta genelde, sana Kaspersky Internet Security'yi oneririm, gercekten cok süper program. ama sitemin biraz zayıfsa az islem gücü ile calısan ESET Smart Security'de güzel(NOD32'nin en son hali)...
bu konu cok tartısıldı bu forumda bıraz arama ıle hersey memkun
NOD 32 Smart Security almanızı öneririm.
KİS7 ye ve Eset Smart Security e bakın derim..
nod32 bedavamı ücretlimi
ben daha çok üçretli iyi bir şey istiyorum
programı kurup bu dertden kurtulmak
yanıtlarınız için teşekkurler
nod32 elbetteki ücretli ama aldığı ücretin hakkını verebiliyormu orası işte meçhul.bence veremiyor 20ytl ücretlen satılıyor ama ben bunun yerine panda software ürünlerinden 30 ytl olan ve sadece düşük 256mb ram 1.2 ghz cpulu sistemler ve halen devam eden win98 desteklisini seçerdim hakını yememk lazım 30 ytlye bu denli sağlam destek ve performansı asla nod32 yazılımından alamassın.
black_floodnod32 elbetteki ücretli ama aldığı ücretin hakkını verebiliyormu orası işte meçhul.bence veremiyor 20ytl ücretlen satılıyor ama ben bunun yerine panda software ürünlerinden 30 ytl olan ve sadece düşük 256mb ram 1.2 ghz cpulu sistemler ve halen devam eden win98 desteklisini seçerdim hakını yememk lazım 30 ytlye bu denli sağlam destek ve performansı asla nod32 yazılımından alamassın.Nod 32 internet securi. hakkını %75 veriyor.
Kaspersky ise %94 veriyor.(internet secur.li)
Panda ise tüm araşrırmama göre % 40 nı veriyor.
Sonuçlar ortada.
boşa inatlaşma gördük nod32yide geçen virüs dolu sistem ancak karantina yapabiliyor.nod32 ile iyi olanların hepsi aynı diyorda nod32 bayiside geldi yanıma ama dediğim viüsü silemediler ve silemedikleri gibi dedikleri cevapta bu olabilir bir istisna gözümüzden kaçmış.bu nedemek şimdi gözden kaçmış halla halla nebiçin işi hem %100 ödülünü alın hemde 1998 yılında çıkan ve diskte bad sektöre sebep olan virüsü tanıyıp silemesin.araştırmana göre %40 peki kendin bi kurup denedinmi hiç.ben çok gördüm nod32'nin geliş amacıda belli idi ağını genişletmek ama arkasına bakmadanda yallah ettim gelenleri.eğer birgün kaspersky kadar dişli bir rakip yazılım yapılırsa panda karşısında belki ozaman tama artık piyasa hakimiyetini elinde tutan yazılımlar var derim şuanda elle tutulabilecek ancak 2 tane yazılım var.biri kaspersky diğeride panda hertipte sistem vede müşteriye uygun yazılımı var vede halen win98 detseğinide veren yazılımlar arasında.
Arkadaşlar KIS bu işin ustası.Kım ne derse desın.. Norton cok ağırlaştırmasına rağmen bu AV'de gayet guzel çalışıyor.
arkadaşlar bu forumda ve bir çok forum ve netteki araştırmalarım sonucu en iyisi
kaspersky
oldugu anlaşılıyor
hepinize yorumlarınız için teşekkürler
kis ve norton iyidir Borga-x'in dedği gibi nod 32'nin ben bu güne kadar tehlikeliler listesinde başı çeken virüsleri sildiğini görmedim kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum.panda hakkında yorum yok pek bilmiyorum çünkü son zamanlarda kendini çok geliştirmiş falan deniyor denemek lazım:)
Tabikide en iyi virüs programı Nod32 ama Kaspersky ve Chip dergisinin her ay verdigi Antivir'ide unutmamak lazım:)
RapGenC
İstisnalar Kaideyi Bozmaz...
En iyisi Norton 2008 ile KİS 7 kombinasyonu
NOD 32 ile Bit Defender da olabilir
Üzaerine ad-aware koydunuz mu bir de rootkit için program tamamdır
Norton İnternet Security 2008 bence en iyisi zaten chipdede bir numara:)
KİS kullanıyorum . Hiçbirşeyi kaçırmıyor. Her seviyedeki virüs...trojan ...hepsini avlıyor ....silebiliyor...Para verip alacaksan KAV al..
beyler bitdefender nasıl bişey sizce bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen :)
bu ay ki chip dergisinde incelemesi var :) tavsiye etmiyorum ben açıkcası