arkadaşlar ben pc i kasmayan ve güvenli bir programaruyorum şu anki kullandığım program avast ve memnun değilim yorumlarınızı bekliyorum
en iyi virüs programı
Klasik bir soru ne yazık ki cevabı yok bütün antivirüsler güzel yeter ki kullanmasını bilelim kişi kendini bilmezse antivirüs ne yapsın...
Ancak dediğin doğru Avast makinayı biraz kasar sana ücretsiz olarak Avira Antivir önerebilirim ayarlarını doğru yapabilirsen çok iyi korum sağlar hemde hiç kasmaz üstelik beleş
Burda aviranın ayarları için resimli anlatım mevcuttur
http://savas-alani.3forum.biz/vi ... -ayarlar-t72.htm#72
kolay gele
KİS 9 alışılageldiğinin aksine oldukça az sistem kaynağı kullanıyor. Tek başına lisans biraz tuzlu ancak 3 pc için 60 ytl civarı. Ücretsiz isterseniz antivir kullanabilirsiniz.
Tam da sana cevap veriyomuş gibi olacak ama sistemime KİS 09 kurdum ancak Avira dan vazgeçemediğim için antiviride tarama amaçlı olarak kurdum yaklaşık 10 gündür falan ikiside pc de çalışıyor ana antivirüs proğramım yani arka planda çalışan Kaspersky Avirayı sadece tarama amaçlı kullanıyorum
işte sonuç
Avira üç günde dört virüs yakaladı...Kasper uyuyor
arkadaşın dediğin gibi norton internet security 2009 kullan eski norton değil sistemi hiç yavaşlatmıyor googleda yazarsan 90 günlük yada trial resetli bulursun harika bir virüs programı ve hatta adamlar cpu kullanım grafiğide eklemiş kanıtlamak için yavaşlatmadığına dair.
bn geçen gün avira antivir e geçtim.şimdilik bir sorun yok gibi..bundan önce nod32 kullanıyordum.o biraz pasiff bir antivirü.mesela kis gibi çığlıkla atılıp tehlike vs gibi şeyler dediğini görmedim.kiste iyidir ama lisansı biraz pahalı..
DaRWeLLbn geçen gün avira antivir e geçtim.şimdilik bir sorun yok gibi..bundan önce nod32 kullanıyordum.o biraz pasiff bir antivirü.mesela kis gibi çığlıkla atılıp tehlike vs gibi şeyler dediğini görmedim.kiste iyidir ama lisansı biraz pahalı..Avira'nın ayarlarını iyi yapman lazım aşağıdaki linkte Resimli anlatım bulacaksın gösterilen ayarları yap koruma seviyesini istersen en üst konumada getirebilirsinSon Düzenleme: s_V_s ~ 26 Kasım 2008 10:37
samet713KİS 7 önerrim sana .. :)Kasmayan diyor yanlış anladın galibaPC'yi kasım kasım kasan bi proğram arıyorum demiyor...
KİS 2009 desen anlayacamda ?
McAfee kullanıyorum. güncellemeleri yaptığın zaman güzel program memnunum fazlasıyla.
Bende ESET Smart Security öneririm.
yha bide bnm sorunum olcaq bn pc ye format attım ekran kartı cd si kayboldu pc nın içini açtım ekran kartında ECS P4M800- M7 REV 3.1 DDR 400-15 P35-013101 bunu ınternetten bi yerden buldunuzmu su msn mi ekleyin bilal_bilal@hotmail.com bulanna 50 YTL PTT den yollicam ama dogru olcaq ekleyin beqliyorum
nod32 yada avıra tavsiye ederim sana ikiside hiçç kasmıyo hemde birçok virüsü siliyolar...
NOD32 3.0.657.0 sürümünün sınırsız kullanımı var bende.
Güncelleyip güncelleyip kullanıyorum.
Programın kalan süresi:Sınırsız kullanım yazıyo. :D