arkadaşlar sizce grfikerler için en iyi windows 7 sürümü hangisi olur acaba photoshop freehand autocad gibi programların kasmaması için çünkü bnim sitem xp pro onda donmalar yaşıyorum program çok donuyor hangisi acaba
en iyi windows 7 sürümü
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Windows 7 home basic tavsiye ederim.Ram kullanımı az ve bir çok gereksiz windows 7 özelliklerinden arındırılmış olan surumdur.
mesela benım kullandıgım wındows 7 ultımate 32 bıt sıstem ozellıklerıme bakabılırsın profılden . suan mukemmel derecede hızlı calısıyor pc . acılıs ve kapanıslarıda hızlandı . 15 sn surmuyor pc nın acılması . ama Recep arkadasımızın dedıgı gıbı sıstem ozellıklerın onemlı . yazarsan daha ıyı olur .
Windows 7 Home Premium'u tercih etmelisin hem performans bakımından hemde özellik bakımdan rahat ettirir fazla sistemi yormaz hemde professionel ve ultimae sürümlerine göre ucuzdur tüm donanımları tanır otomatik sürücülerini yükler.
selamlar sahsen ben inanmiyorum 15 saniye windows 7 acilsin kapanis olabilir ama acilmasi 15 sani mümkün degil sanirim bu benim sahsi görüsüm okadarda fazla bilgim yok ama kendi kullandigim windows vista 32bit system var 4 gb ram vede garagikkate nvida 9500 gt islemci intel q6600 samsung 500 gb yani bende acilisi yaklasik 65---70 saniye sürüyor bilmiyorum yani tahmin etdemiyorum 15 saniye gercekden mucize yani bu konuda baska arkadaslarda yorum alabilirmiyim mümkünmü acaba o zaman öyle olursa bende kurarim ama
mesela benım kullandıgım wındows 7 ultımate 32 bıt sıstem ozellıklerıme bakabılırsın profılden . suan mukemmel derecede hızlı calısıyor pc . acılıs ve kapanıslarıda hızlandı . 15 sn surmuyor pc nın acılması . ama Recep arkadasımızın dedıgı gıbı sıstem ozellıklerın onemlı . yazarsan daha ıyı olur .
win 7 herhangi bir sürümü olabilir istemediğin özellikler denetim masası widows bileşenlerinden kaldırabilirsin
Sitemin yetiyor ise ve herhangi bir kısıtlama istemiyorsan Windows 7 Ultimate ve Windows 7 Professional önerimdir. Fakat sistemin çalışmasına yetecek kadar sistem donanımınız var ise 1-)Windows 7 Home Basic (Bir çok özelliği kısıtlı) 2-) Windows 7 Home Preminium (Bu sistemde çok kısıtlama yok) Tabi karar sizin.
Googleden Windows 7 sistem gereksinimleri yazarak ordaki değerlerden karşılaştırma yapabilirsin eğer sisteminde arta kalan donanım yok ise sen Xp'ye devam et Xp'de kasar ise Windows 7'de hayli hayli kasar. ;)
Saygılar...
autocad, solidworks, photoshop vs. programları ultimate ile sorunsuz kullanıyoruz