En kullanışlı Outlook ipuçları burada...

CHIP Online
03-03-2009, 00:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

En popüler e-posta aracı olan Outlook'un 2007 sürümü için en iyi ipuçları burada...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/En-k ... i-burada_10525.html

Kerem Çeliker, MVP

Eğer bilgisayarınızda Microsoft Office 2007 paketi yüklü ise, büyük ihtimalle e-posta programı olarak da bu paketin içerisinden çıkan ve oldukça işlevsel bir e-posta uygulaması olan Outlook 2007'yi kullanıyorsunuz. Peki bu makalede bahsedeceğimiz ipuçlarından hangilerini biliyorsunuz?

CHIP Online daha verimli ve pratik bir Outlook 2007 kullanımı için ihtiyaç duyacağınız 10 pratik ipucunu bir araya getirdi.

Arama özelliğini  etkinleştirin
İhtiyaç duyduğunuzda gelen postalarınızın için vakit mi kaybediyorsunuz? Office Outlook 2007 de bulunan Hızlı arama Özelliği ulaşmak istediğiniz posta'larınıza hemen kavuşmanızı sağlar.

  • MS Office 2007'i başlattıktan hemen sonra karşılaşacağınız "Outlook'ta Hızlı Arama Özelliğini etkinleştirmek istiyor musunuz ?" sorusuna evet olarak yanıt verin.

  • Microsoft Yükleme Merkezinden "Windows Search 4.0"ı bilgisayarınıza kurun.

Bu aşamadan sonra Office Outlook 2007'i açıp Menü Çubuğundan Araçlar ve takip eden alt başlıktan Hızlı Arama'ya tıklamanız yeterli olacaktır.

Tüm konu: En kullanışlı Outlook ipuçları burada...


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Outllook kullanıyor musunuz? Aklınıza gelen ipuçlarını diğer CHIP Online'cılar ile paylaşmak ister misiniz?