en sevdiğiniz oyun ve en sevdiğin bölüm
Cod 4'de Cpt.MacMillar ile yaptığımız sniper bölümü.Hard seviyesinde nasıl yaptığımı anlamadığım bölüm :)
Half Life serisi nin bütün bölümleri güzel bence.Özellikle HL2 de citadel biz tam tepesindeyken patlayıp g-man nin ortaya çıkarak bizi kurtarması .Bide CoD:World at War da Rus olarak oynadığımız ilk bölüm ve son bölüm mükemmel ötesi...
doom 3 ün hell bölümü ve call of duty 4 ün adını unuttum ama hepinizin tahmin ettiği suikast düzenleyip daha sonra kaçmaya çalıştığımız bölüm.
Cod 4 Sniper Bölümü hayatımdaki en heyecanlı bölümdü
cod 4 captain macmillan görevi süperdi. bide son görev nerdeyse ağlıyıcaktım:D
mario kız kaçırma bölümü dehşet :D
Doom 3 belli bi noktadan sonra bayıyordu, her köşeden ne çıkacağınız tahmin edebiliyorsunuz.
En sevdiğim oyun yılların oyunu, FPS aksiyon oyunlarında bir çığır açan Half-Life serisi ve yan bölümleri (opposing force, blue shift...) En sevdiğim bölüm Vortigauntlar ile Antlion saldırılarını bertaraf etme kısmı, torretler bi yandan, vortiler bi yandan cazt cuzt, müzik de bi ayrı hava veriyor :D Bir de zombi şehirden geçiş, peder grigori olmasa işimiz yaş orda da :) 3 defa bitirdim HL'nin tüm bölümlerini, 4. defaya başladım, o bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum hala. Valve bu oyun üzerinde hikayeye sadık kalarak hl1'deki gibi aslında yan bölümleri de çıkartsa ne güzel olur, olaylara Adrian Sephard, Barney'in gözüyle bakarak hikayeyi tam anlamıyla işlemek çok güzel olur aslında. HL3 veya ep3 çıkmadan bu yan bölümler çıksa da advisorlarla ondan sonra kapışsak...
CALL OF DUTY 5 BÜTÜN BÖLÜMLERİ GÜZELDİR...
gta 4 deal son bölümü ne güzeldi welcome to america
cod 4 son ve macmillan lı bölümler
1 cal of duty 2 son bölüm uzun ama güzl Nehir Geçişi Galiba bide 2 Gta SA 13 lwl smoke le motroskletten ateş ediyosun güzel bi bölüm bu kdr benim :)
cod 1 de oyunun başında amerikalılarla bir baskın için inek ölüleri ile dolu arazide eğilerek yürüyorken birden sağda solda havan mermileri patlamaya başlıyor,oyuncu olayın içinde. Benim için bambaşka bir sahnedir o..
farcry 1 de silahımızda sadece 3 yada 4 mermi ile yaratıkların ortasında kalıyorduk. Kötü adam helikopterden atıyordu bizi tam ortalarına şelaleden atlayıp güvenli bölgeye ulaşmamız gerekiyordu. Silahsız :D Orada iyi tırsmıştım
Call of juarez 2 de düello esnasında silaha olması gereken zamandan erken davranmak istediğimde ray eli ile beni ''yapmamalısın'' dercesine uyarınca kendimi hilekar hissetmiştim :D