En son bu ikisi arasında kaldım (Notebook)
rc ederim ama fikriniz nedir yani konuyu o yüzden açtık.
Peki hd 54.. ile 56.. arasında o kadar bi fark olurmu sizce. Pek oyun oynayanda bi insan değilimdir. Ama film video falan izlerim. Özellikle divx ve HD, Blu-Ray ripli filmler izlerim. Bu iki ekran kartı yapacaklarım için o kadarda bi fark yaratırmı? Cevaplarınız için tşk.
Ya arkadaşlar ekran kartı hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Oynadığım tek tük bi iki oyun var. CoD, Pes, Fifa tarzı oyunları HD5470 le rahatlıkla oynayabilirmiyim.
patruşka senden notebook hakkında bi yorum yapmanı istedik şimdi oralara neden giriyorsunki yok hangi film yok hangi takım. kardeşim benim bi bilgin yoksa bu konuda yorum yazam ama diğer konularda daha sonra konuşuruz iyi akşamlar
doğru dürüst cevap yazacak yokmu allah aşkına koca forumda. kalite diye bu siteye konu açtık ama ilgisiz ilgisiz cevapların dışında ilgilenen yok galiba. hani forumu tanımasam hepsi bunun gibidir der giderim ama olmadığını biliyorum. yanılmadığımı bazılarıda görsün!
Arada kalmaktan ziyade bütçe belirtirseniz daha yararlı olur.
Her konuya yorum gelecek diye bi kaide yok biraz sabırlı olun. Bazı konulara 1 günde 15-20 mesaj geliyor, bazılarına 3 günde bi cevap :) Kullanıcıya denk gelirse ve bilgisi varsa zaten yorum yapmayı eksik etmez. Tabii o kişinin insafına kalmış bi durum :))