En Son İzlediğiniz Film
Cesaretin Var Mı Aşka türk filmi mi?
artık sosyalik flim sitelerinde foruma girmiyor :)
Ohne dich sana Bellevillede randevuyu öneririm,Oda fransız yapımı harika bi animasyon :) Aktepeye yalvardım izlemesi için :D animasyon sevmem dedi ama ikna ettim,izlicek :)Ahahah :d o zmaan beraber izleyelim onla :D
Tabi bakarım, teşekkürler ppuni :)
Başka var mı tavsiye bu gece fılmelere gömülcem :P
ohne dich adlı arkadaşım ohne dich ne demek almanca galiba
bende x projesini izledim evi filan yakıyorlar manyak bir film mutlaka izleyin :D
google çeviriden baktım ama yanlıştır dedim doğruymuş :)
Bu konuyla ilgli olduğu için paylaşmak isterim: Criticker'ı sinemaseverlerin seveceğini düşünüyorum. Çok kısaca anlatmam gerekirse: İzlediğiniz filmleri 100 üzerinden puanlıyorsunuz, sizin daha önce puanladığınız filmlere ve size yakın TCI'larınıza (puanladığınız filmlere göre film zevki size yakın olan kişiler, düşük olması size daha yakın olduğunu gösterir.) göre filmlere yaklaşık olarak kaç puan verebileceğinizi tahmin ediyor. Yani bir filmi izlemeden önce fikir edinmek için de kullanabiliyorsunuz. Filmleri puanlamayı seviyorsanız deneyin derim :)
Bununla ilgili açtığım konu: https://www.chip.com.tr/forum/criticker-i-taniyin_t244667.html
Örnek olarak benim Criticker hesabım: www.criticker.com/profile/sonergul
Daha az film var biliyorum, izledikçe puanlayacağım :) Tümünü sıralı halde görmek için yandaki Full Ranking List'e tıklayın.
Sizin de Criticker hesabınız varsa paylaşabilirsiniz