bugün bu filmi izledim / güzel bi film tavsiye ederim gençler.( efsane )
En Son İzlediğiniz Film
En Son Jason Statham'ın başrolünde oynadığı Elit Katil filmini izledim. Size de tavsiye ederim. 10 üzerinden 8 alır diye düşünüyorum.
Kimliksiz puanım 8/10 Özellikle filmin bazı sahnelerinde almanyadaki türkleri gösteriyor :) Genel olarak çok süper filmdi.
Açıklaması :
Dr. Martin Harris, Berlin gezisi sırasında bir trafik kazası geçirir ve komaya girer. Komadan çıktığında ise, karısının bile onu tanımadığını görür. Dr. Harris, bir başka kişinin kendi kimliğini çaldığını ve yerine geçtiğini görünce daha da büyük bir şoka uğrar. Kaza öncesinde tanıdığı herkes, artık onun Harris olduğuna inanmamaktadır. Kendi kimliğini ispatlama mücadelesinde yalnızdır, yorgundur ve umutsuzdur. Bilmediği sebeplerden ötürü Gina adlı genç bir kadın ona yardım etmeye başlar.
Diktatör ü izliyeceğim şimdi
Yok zaten izlemedim hem sinama çekimi hem ingilizce hemde ramazan
Ya bir film izlemiştim ama şimdi değil çok eskiden.. Predator isimli, başrolde Arnold Schwarzenegger in oldugu cok eski birfilm. O filme bayildim ya. O filme benzer fimler cikti ama hicbiri onun yerine gecemez. Ormanda uzayli yartigi oldurmeye calisiyorlardi. Uzayli yaratik adamlarin kafatasina bakiyordu hep. Gozleri termal algilayici olarak goruyordu. Eger adamin iskeletini begenmezse birakiyordu. Eger ki begenirse lazer silahiyla bi deliyo adamin bogrunden :D Omurgasini cikartip koleksiyon yapiyo yaratik.
Artık Arnold Schwarzenegger in olduğu filmleri izlemiyorum ...
Türkiye ve türkler hakkındaki konuşmaları yüzünden.
Bunlar da Alien serisinin yaratıkları:
Hatta daha sonra Alien vs. Predator diye film çekmişler: http://www.imdb.com/title/tt0370263/
Alien 1-2'yi izledim öneririm. Diğer iki filmi pek beğenilmemiş ama izleyeceğim yine de.
Prometheus da güzel Alien 1'in yönetmeninden. Bilim kurgu sevenlere öneririm bunları. (Alien 1-2 biraz eskidir.)
Ben ne izledim hatırlamıyorum ama bir kaç film öneriyim
Görevimiz Tehlike 4 : Hayalet Protokolü
Prisoner (TETİKÇİ)
Battleship (özellikle brooklyn deckera odaklanın :D :D)