Hassas noktaları hala öğrenemedik !!!
Win.deki 65.000 port, 7.000.000 virüs mirüs, Ms raporları, fiyat gibi HASSAS noktalardan daha kötü olan noktaları halaaaaaa bekliyoruz...
Vallaa Tübitak'ı pardus projesine ben katmadım, bu onların fikriydi
Alternatif olarak ne tavsiye ediyorsun halaaa bekliyoruz dostum, korunağımızın yazılmasını mı ??? Nedir yani; win.mi, mac mı, solaris mi ? Şu an, yani şimdi ne yapalım, varolmayan bir sistem ya da AV ile korunmamızı mı tavsiye ediyorsun ??? E tabi bu noktada konu kim olsa kapanırrrr... Çünkü, cevap yok ama -Linux çoook kötüüü.... -Niye ? -E ben beceremedim !!!
Dünyada o kadar pro. yazılım uzmanı akıl edemiyo yani çok has, çok özel, top secret OS; bir biz mi akıl ettik ??? Tübitak'taki bu insanlara sor bakalım, neden böyle yaptınız diye. Niye başka (???) dünyalardan bir transfer değilde linux diye, bakalım sana ne diyecekler? Adamların adresi herkese açık, adres http://www.pardus.org.tr/iletisim/ . Sor bakalım sana ne cevap verecekler?
Almanları ele alalım, merso, bmw, ww, opel, adidas,bosch felan düşünüyorlar ama saf be adamlar, linuxun win.den kötü olduğunu düşünemeyip MİLLİ dedikleri OS üretiyorlar linux tabanlı ve askeriye, devlet daireleri gibi yerlerde kullanıyorlar; Japonlara ise hiç bir diyeceğim yok bu noktadan sonra... MAKSAT ABD BAĞIMLILIĞINDAN KURTULMAK İDİ, GELDİĞİMİZ NOKTAYA BAK, EN İYİ, EN HAS OS Ms.Win., BAŞKA ALTERNATİF YOK, GERİ KALAN HERKES MALLLLLL......
Körü körüne win. derken iyi, sapına gelince meee yok öyleee. Dostum nedir tavsiyen halaaa yazamadın, alternatif göster saygı duyalım. O kötü bu kötü, kim örtecek bu ..ötü ?????
İnsanlara bağnaz falan derken saplandığın çukura bir daha bak e mi !!!
saygılar...