En ucuz bilgisayar satışta…

CHIP Online
23-07-2008, 14:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

İlk bilgisayarını almak isteyen dar bütçeli kullanıcılara az enerji tüketen ve sessiz bir PC

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/En-ucuz-bilgisayar-satista_7918.html

Crea'dan yine bir ilk.  Crea, bu kampanya ile Türkiye'deki bilgisayar ve internet kullanımının her noktada arttırılmasını hedefliyor. Kampanya kapsamında kullanıcılar Internet aboneliği ile farklı seçeneklerde bilgisayar ve monitorlere cazip fiyatlarla sahip olabiliyorlar. Crea bu fırsat kampanyasında kullanıcıları ile buluşturacağı NET-PC1 ve NET-PC2 olmak üzere iki farklı konfigürasyonda bilgisayar seçeneği sunuyor. Kullanıcılarının ihtiyaçlarını ve kullanım alanlarını düşünerek oluşturulan cazip fiyatlı (en düşük konfigürasyon 199 dolara mal olacak) bu kampanyada, bilgisayarla birlikte monitör, ilave ek donanım ve yazılımları da kullanıcının isteği doğrultusunda seçmesine izin vererek fiyatları kullanıcının belirlemesine olanak sağlıyor.

Günümüzde 4 kişilik bir ailede hemen her bireyin cep telefonu olduğu gerçeğini göz önünde bulunduran Crea, bu noktadan yola çıkarak aile bireylerinin bilgisayar sahibi olması için önemli bir fırsat sunuyor. NET-PC1, bireylerin İnternet sahibi olmasını ve dünya ile iletişim kurmasını temel alarak hazırlanmış bir paket. Bu paketin en önemli özelliği, düşük fiyata karşılık performanstan ödün vermemesi.  Ürünlerin dikkat çeken bir farklılığı da az enerji tüketmesi ve sessiz olması. NET-PC2 sunduğu performans ile dikkatleri çekiyor. Çift çekirdekli işlemcisi ile kullancılara üstün performans vaat eden ürün daha yüksek sabit disk kapasitesi ile daha çok bilgiyi saklamaya olanak sağlıyor. NET-PC1'de olduğu gibi NET-PC2 de CREA kalitesinden taviz verilmeden özel tasarımlı Pearl Kasa ile son kullanıcılara sunuluyor.

Ayrıca ücretsiz olarak sunulan ADSL modemin yanısıra Deskjet yazıcı, hoparlör ve web kamerasından oluşan hediye paketi ve Microsoft'un Office Home and Student yazılımı da bu kampanyaya özel fiyatıyla öğrencilerin, ev hanımlarının veya evden çalışanların ihtiyaçlarını karşılamakta.


Tüm konu: En ucuz bilgisayar satışta…


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bu tür bir PC için en uygun kullanım alanı neresi olabilir?

hiko91
23-07-2008, 15:02   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,899 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2008

muhasebe alanları olabılır .bu pc ıle oyun fln oynanmaz zaten

perfection76
23-07-2008, 15:13   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
111 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007

Bence çok güzel bir kampanya.internet ve müzik yeterli diyorsa kllanıcı ideal bir pc...

hiko91
23-07-2008, 15:14   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,899 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2008

" öğrencilerin, ev hanımlarının veya evden çalışanların ihtiyaçlarını karşılamakta."soylemıssınız zaten:)