buyrun başlayın
en utandığınız anlar?
- 1
- 2
byburak2008Utandıgımız birşeyler anılarımız utanılcak anılarımızmışki utanmışızda burdamı paylaşalım ?ya arkadaşım zaten bitmiş geçmiş olay.geçmişimizde yaptığımız şeylere dönüp şöyle bi gülmüyomuyuz.maksat muhabbet olsun.ama karar senin tabiki.iyi günlerrr
Sen bizi rezil etmek istiyorsun :=)
Raxx36Sen bizi rezil etmek istiyorsun :=)rezillikle ne alakası var be abi.kimsenin başlayacağı yok ben başlayım o zaman.
lise son sınıftaydım ve sabahçıydım.ankarada en erken biz derse başlardık.ilk dersimiz 7:10 da başladı ben geçtim sırama oturdum ve uyuyup kalmışım,arkadaşlar da üzerime mont felan örtmüşler.sanırım ilk ders felsefeydi.hocanın da o gün sözlü yapacağı tuttu.listeden onca kişi arasında benim ismimi söylemezmi.ee tabi ben uyuyorum ve duymuyorum.arkadaşlar beni kaldırmaya felan çalıştı.ben bi bağırdım ya bi susun uykum var diye.hoca tuğçe hanım rahatsız ettik pardon dedi.bende önemli değil dedim.sonra bana bi bağırdı hemen ayağa kalk dedi.bi soru sordu felsefeyle ilgili.bende balık gibi etrafıma bakınıyorum.tabi saç baş birbirine karışmış,ayakta uyuyorum.arka sırada oturan ömür diye bi çocuk vardı onun kolunu cimcikledim la oğlum söylesene bişeyler dedim.oda tuğçe deki dedi''bu konu hakkında çeşitli söylentiler var''de dedi.sınıf pür dikkat bana bakıyor zaten.ben aptal kafam salaklığıma doymiyim :D:D.uykulu halimle aynı arkadaşın dediğini söyledim hocaya.hocam bu konu hakkında çeşitli söylentiler var dedim.bütün sınıf gülmekten koptu.hiç gülmeyen hocamız bile gülme krizine girdi.ben ne olduğunu daha anlamadım.yanımdaki kıza ne gülüyosunuz ya dedim.oda gülmekten anlatamadı.hemen karşımızda müdür yardımcısı vardı felsefe hocası oraya giderek hocam şu tuğçeyi dersten alın dedi.beni dersten aldı.uykum açılsın diye kahve,çay felan içirdi tabi ben bunları içerken hala uyumaktayım ayakta.müdür yardımcısı ne oldu dedi.bende bilmem dedim.herkes güldü birden dedim.hımmm dedi.sonra tenefüste kızları yanına çağırıp,kızlar neden derste güldünüz dedi.kızlarda hocam böyle böyle oldu dedi.baktım müdür yardımcısıda gülüyor.ben hemen hocam bana bi rapor lütfen dedim.niye dedi.e ben bu salaklıkla burda duramam hocam dedim,çok utanç verici bi durum olmuştu benim için.aradan kaç sene geçti hala unutmam o günü...ama düşünüyorumda eğlenceli de olmuş.şimdi gülüyorum:D:DSon Düzenleme: tugcelim ~ 27 Kasım 2008 10:47
bi gün ben kaybolduydum.... :)))
anladın sen onu,anladın :)
physfgbi gün ben kaybolduydum.... :)))puhahahahahah.anladın sen onu,anladın :)
ankarada (alıntı)
----
1-özel isimler büyük harf ile başlar(Ömür,Tuğce,Ankara,...)
2-da ,burada ayrı yazılır
3-(.)dan sonra yeni cümleye büyük harf ile başlamak zorundasın
4-doymiyim (alıntı).Bu ne?
5-salaklıkla (alıntı),salaklık ile
6-bana bi rapor lütfen (alıntı),bana bir rapor verir misiniz lütfen
7-her soru cümlesinin sonuna(?)işareti koymak zorundasın
8-oda gülmekten (alıntı),o da gülmekten
9-kızlarda hocam böyle böyle oldu dedi (alıntı),dediler
10-bi (alıntı),bir
11-sınıftaydım (alıntı),sınıfta idim
-----
Edit:metinde yazmamışsın ama lise edebiyat bölümünde olmadığın kesin.
viking20ankarada (alıntı)bunlar ne şimdi yaa,nasıl istersem öyle yazarım ben.sınavamı girdim de yazılarımı değerlendiriyosun?(bak soru işareti koydum)...Allah aşkına bişey sorcam sana sen ciddi ciddi bunlarımı inceledin şimdi.seni ayakta alkışlıyorum valla
----
8-oda gülmekten (alıntı),o da gü
bi ara siteye yeni üye olduğum zamanlar sigarayı bırakmaya çalışırken kafam zum milyonum herşeyi 2 kez görüyorum sanki bi dezavü tabiki sinirlerim pamuk ipliğine bağlı öften püften şeylere deterjan gibi köpürüyorum vel hasılı sakarboy diye bi form arkadaşımın dostumun çok komik gülünecek bişeye öfkelendim o rap ama dedimya sigaradan dolayı gözüm herşeyi 2 görüyor bi baktım 10.000 diyor gözlerimi ovuşturup ALLAH ALLAH sigara bırakmayayım bu gidişle gö zsağlım bozulacak diye söylendim gördüğüm yanlış değilmiş tabi herkes ban yüklendi tabi destekte çıkan oldu sonuçta rap hiç bir önemi yok ama işin içinde bir bit yeniği aradım sakarboy arkadaşım olayın iç yüzünü anlatınca tabi ister istemez yükçül düştüm ama sonuçta her insan bu olayı benim gibi algılayıp danışıklı döğüş olduğunu düşünür haksızlığa asla dayanamam ve olayı yanlış yere açmıştım yeni olduğum için şimdi gözüm sakarbou arar oldu arad giriyor göremiyrum bilgileri sağlam olan arkadaşlar arasında. eee sonuç ne boşa kendimi yordum ve etrafımdaki insanları üzdüm SİGARAYI BIRAKAMADIM MUHAHAHA.
tugcelimbunlar ne şimdi yaa,nasıl istersem öyle yazarım ben.sınavamı girdim de yazılarımı değerlendiriyosun?(bak soru işareti koydum)...Allah aşkına bişey sorcam sana sen ciddi ciddi bunlarımı inceledin şimdi.seni ayakta alkışlıyorum[nasıl istersem öyle yazarım ben]
yazamazsın hanımefendi,yok öyle iş.Senin daha ATATÜRK ün bize miras bıraktığı o ünlü güzel sözlerinden haberin yok.Diline sahip çıkamayan uluslar birgün yıkılmaya mahkumdurlar demiştir.Kusura bakma,bundan sonra daha dikkatli ol bakalım,Meydanı kimseye boş bırakmayız haberin olsun.Sakın olaki üstüme tekrar gelme ,altından kalkamazsın busefer söyliyeyim.Asıl niyetin ne senin forumda?önceki mesajın MOD tarafından silindi senin biliyorsun.Sürekli ortalığı karıştırıcı,alevlendirici,insanları birbirine düşürücü konuları açıyorsun dikkat ettim forumda.Hayrola anlayalım?Sen de kimsin?Son Düzenleme: viking20 ~ 27 Kasım 2008 12:16
arkadaşlar ya gerginliğe hiç gerek yok gerekenleri medatörler halleder düzgün konuşma yada yazma pahasına karşılıklı birbirinizi kırmayın değmez. eğer konu sahip çıkılma olayı ise birçok şeyi kaybetmişiz örnek verip olayı farklı bir boyuta sokmak istemiyorum en azından antalyadaki tatil köylerindeki yapılan gösteriler ve ordaki kameraların çektiği vahim görüntüler tv'lerden düşmedi.
Lise son sınıftaydım ve sabahçıydım.Ankara da, en erken biz derse başlardık.ilk dersimiz 7:10 da başlardı. Ben geçtim sırama oturdum ve uyuyup kalmışım,arkadaşlar da üzerime mont felan örtmüşler.Sanırım ilk ders felsefeydi,hocanın da o gün sözlü yapacağı tuttu.Listeden onca kişi arasında benim ismimi söylemez mi?EE tabi, ben uyuyorum ve duymuyorum.Arkadaşlar beni kaldırmaya felan çalıştı,ben bir bağırdım ''ya bir susun uykum var diye''.Hoca ''tuğçe hanım rahatsız ettik pardon'' dedi.Bende ''önemli değil'' dedim.Sonra bana bir bağırdı ''hemen ayağa kalk'' dedi.Bir soru sordu felsefe ile ilgili.Bende balık gibi etrafıma bakınıyorum.Tabi saç baş birbirine karışmış,ayakta uyuyorum.Arka sırada oturan Ömür diye bir çocuk vardı, onun kolunu cimcikledim ''lan oğlum söylesene bişeyler'' dedim.Oda Tuğçe deki dedi''bu konu hakkında çeşitli söylentiler var''de dedi.Sınıf pür dikkat bana bakıyor zaten.Ben aptal kafam salaklığıma doymayayım :D:D.Uykulu halimle aynı arkadaşın dediğini söyledim hocaya,''hhocam bu konu hakkında çeşitli söylentiler var'' dedim.Bütün sınıf gülmekten koptu.Hiç gülmeyen hocamız bile gülme krizine girdi.Ben ne olduğunu daha anlamadım.Yanımdaki kıza ''neden gülüyorsunuz'' dedim.O da gülmekten anlatamadı.Hemen karşımızda müdür yardımcısı vardı felsefe hocası oraya giderek ''hocam şu Tuğçeyi dersten alın'' dedi.Beni dersten aldı.Uykum açılsın diye kahve,çay felan içirdi tabi, ben bunları içerken hala uyumaktayım ayakta.Müdür yardımcısı'' ne oldu?'' dedi.Bende bilmem dedim.Herkes güldü birden dedim.-hımmm dedi.Sonra tenefüste; kızları yanına çağırıp,''kızlar neden derste güldünüz?'' dedi.Kızlar da ''hocam böyle böyle oldu'' dedi.Baktım müdür yardımcısı da gülüyor.Ben hemen,'' hocam bana bi rapor verir misiniz lütfen?''dedim.Niye? dedi. ''Ben bu salaklık ile burada duramam hocam'' dedim.Çok utanç verici bi durum olmuştu benim için.Aradan kaç sene geçti, hala unutmam o günü...Ama düşünüyorum da eğlenceli de olmuş.Şimdi gülüyorum:D:D
Viking20 yanlışlarımı düzelttim.Bu olmuştur inşallah.Şimdi bu söyleyeceğim sizin umrunuzda olmayabilir ama söylemek istiyorum yine de;çok kırıcı oldunuz gerçekten ve çok üzüldüm böyle bir insanı aşağılamanız çok kırıcı,yazımı tekrar düzelterek yazdım çünkü biraz olsun yüzünüz kızarsın diye yoksa başka amaçlı değil idi.Benim amacım burda sadece ortama biraz olsun neşe katmaktı.Her neyse bir daha bu foruma birşeyler yazıp da göz zevkinizi bozmak istemem.hepiniz kendinize iyi bakın.Burda uzun zaman kalmak isterdim ama.Aşağılanmaya da gelemem bir insan olarak.Hepinize hayırlı günler diliyorum.Hoşçakalın...!:(:(:(:(
viking20ankarada (alıntı)Tam bir türkçe dersi bu arada viking20 ye hak veriyorum dilimizi düzgün kullanmalıyız dil basit bir araç değildir dil bir milletin benliğidir.
----
8-oda gülmekten (alıntı),o da gülmekten
9-kızlarda hocam böyle böyle oldu dedi (alıntı),dediler
10-bi (alıntı),bir
-----
Edit:metinde yazmamışsın ama lise edebiyat bölümünde olmadığın kesin.Son Düzenleme: suç-ve-ceza ~ 27 Kasım 2008 15:19
viking202-da ,burada ayrı yazılırbunlarda hata yok..
-----
Edit:metinde yazmamışsın ama lise edebiyat bölümünde olmadığın kesin.Son Düzenleme: man on the moon ~ 27 Kasım 2008 15:32
vallaha kısa kesicem bütün gün okulda fermuarımın önü açık dolaşmışım ayrıca kızların yanınada gittim 5.ders bir baktım açık hayatım gözlerimin önünden geçti
valla düşünüyorum ama öyle pek abartı bi utanma yaşadığımı hatırlamıyorum, bitek aklıma gelen şu var; bazılarınız biliyordur otelde çalışıyorum ben, e arada gece vardiyalarıda oluyor. lobide tam moda girmişim sızmışım horlama sesleri vs. o an müşteri gelir benden bişey istemek için ve bide "sorry, can i...?" diye özür dileyip ister. hani uyurken yakalandığıma mi yanim yoksa bende gram yokken adamın beni uyandırdığı için özür dileyen saygısına mi yanim bilmem başka pek bişey yaşamadım galiba, yada utanç vericide olsada ben utanmamış olabilirim bazı olaylarda. emin değilim
not: viking20 dile özen gösterilmesini belirtmen iyi ama biraz fazla kaçmış gibi bence.
arkadaşım bizde forumda kalmanı isteriz ama üye olduğun günden beri açtığın kimi konular gerçekten tatsız konulardı viking arkadaşımız seni uyarmak istedi sadece.biz senin konu açmana kızmıyoruz ama en azından herkesin rahatsız olmadan katılacağı konular olursa bizde seve seve mesaj atarız.
kyliearkadaşım bizde forumda kalmanı isteriz ama üye olduğun günden beri açtığın kimi konular gerçekten tatsız konulardı viking arkadaşımız seni uyarmak istedi sadece.biz senin konu açmana kızmıyoruz ama en azından herkesin rahatsız olmadan katılacağı konular olursa bizde seve seve mesaj atarız.Ya kardeşim ikinizden başkası rahatsız oluyormu açtığım konulardan.Alllah Allah ya çıldırcam valla.Ne bu içinizdeki kinler anlam veremiyorum bir türlü.Yazılarımı beğenmeyen okumasın kardeşim bu kadar basit.Sözüm sadece sana değil rahatsız olan herkese ok.iyi akşamlar
güzel arkadaşım bunun kinle ne alakası var misal bu forumda en sevdiğiniz ve kıl olduğunuz üye kim gibi bir konu hiç olmamıştı ben bunu vurgulamak istedim. nihayetinde konun silindi sadece bir dahaki konunda bunlara dikkat et diye mesaj attım.ayrıca istemeyen okumasın gibi bir olayın olması burada mümkün değil sonuçta bir şeyleri paylaşmak için buradayız.
kyliegüzel arkadaşım bunun kinle ne alakası var misal bu forumda en sevdiğiniz ve kıl olduğunuz üye kim gibi bir konu hiç olmamıştı ben bunu vurgulamak istedim. nihayetinde konun silindi sadece bir dahaki konunda bunlara dikkat et diye mesaj attım.ayrıca istemeyen okumasın gibi bir olayın olması burada mümkün değil sonuçta bir şeyleri paylaşmak için buradayız.Tabiki öyle ama onun yaptığı şey çok zoruma gitti işte.Toplum kurallarını bilmeyen adam bana tutmuş dil anlatımından bahsediyor.Bi kere toplum içinde böyle davranılması yanlış.Bur forumda da düşünmüşler zaten bunu özel mesaj diye bişey yapmışlar sonucunda.Ordan benim hatalarımı söyleyip düzetmemi sağlayabilirdi.Ama bencil insanımız çok bizim işte.Eleştrisini yaptıktan sonra bana özel mesaj ile ''cevap yazma okumuyorum''diyebiliyor.Ben buna kızdım yoksa başka hiç bişeye kızmadım.Neyse bu konuyu uzatmaya hiç gerek yok.Boştan yere stres yapmaya da gerek yok.Kendine iyi bak.İyi akşamlar kylie
[Toplum kurallarını bilmeyen adam](ALINTI)
--------
kim bu bizmiyiz??senin öğreneceğin daha çok şey var,haddini bil lafına dikkat et,seni uyardım benimle uğraşma diye.Türkçe dili sırf sana mahsus bir dil değil,kafasını gözünü yarmana müsaade edemezdim hanımefendi.Hatalarını gördüm ve gerekli olan düzeltmeleri yaptım,bunu hazmedemedin gitti.İyi terbiye almış biri olsan tanımadığın birisine[ adam ]diye hitap etmemeyi bilirdin.Senin öncelikle senin hatalarını gösteren birine teşekkür etmen gerekirdi.
ne türkçe meraklısymışsınız amma abarttınız isteyen istediği gibi yazar
Bana bak adam akıllı konuş.Yeter ama ya.Sen kimsin ki be.Sen kimi ne ile tehdit ediyosun.Adam değil misin de adam dedim diye kızıyosun.Bak kendin de kabul etmişsin adam olmadığını.Kes artık otur yerine.Dua et büyüğümsün.Ayrıca KİM BU BİZMİYİZ dediğin şeyde sadece sana idi,başkalarını karıştırma.Ne fesat insansın sen ya.İnsanları neden çekemiyosun.Kaç yaşına gelmişsin utanmıyormusun?Bulaşma bana bende sana bulaşmam ok.
- 1
- 2