Arkadaşlar Benim Pc 9 Senelik 256 Ram 1200 Mhz Zaten Pc Yi Nette Dolaşmak İçin kullanıyorum.Neyse Size Danışmak İstediğim Konu ;Benim Pcye En Uygun Tarayıcı Hangisi Olur.Sürümüyle Beraber Yazarsanız İyi Olur.Zahmet Olmazsa Nerden İndirebiliceğimide Yazarsanız Çok İyi Olur=)Hepinize Teşekkürler..
En Uygunu?
Bence google chrome kur.Hem sade hemde hızlı.http://www.google.com/chrome/index.html?hl=tr Buda sitesi.
Firefox kurup eklentilerden uzak durarak performans alabilirsiniz ya da chrome kurabilirsiniz sade ve hızlıdır chrome recommend:D
Gerçekten hızlı,donmayan bir tarayıcı istiyorsan chrome tercih edebilirsin.
Ben kullanıyorum gayet iyi çalışıyor.
firefox u kulan hem virüsten kaçınmış olursun hemde net hızın artar.
Porgram yavaş açılabilir eklentilerden uzak dur yeter. ( süslü eklentiler indirme programları ön izleyiciler reklam programcıkları taramacılar...)
birde pc nin hızını düşürmez temp içine kapanışında siileceği dosyalar oluşturduğundan pc donmaz yada taryıcı nedeniyle yavalamaz. intenet explorer de bu özellik yok. çünkü İexplorer ile Explorer aynı işlemi yapıyor ( pc nin özelliklerine bakarak çıkardığım sonuç). Eski sürüm XP lere kadar bu böyleydi yani belgelerim kalsörünün penceresinden de nete bağlanabiliyodun..