o siteyi bende kullandım hiç hacker işine benzemiyor arkadaşlar
engelleyenleri bulma
- 1
- 2
Ama şöyle birşey var ki, sen de (ser-oc-kan) mert1905 de daha birkaç günlük üyelersiniz.Yanlış anlamayın.Yeni-eski üye ayrımı yapma amacım yok.Yine de ikinizle de hiçbir sohbetimiz olmadı, az mesajınız olduğu için de mesajlarınızdan sizi tanıma şansımız yok.Bu nedenle üyelerin size güvenmemesi doğal.Ki benim de pek güvendiğim söylenemez.Ayrıca MSN dışındaki bir siteye Windows Live ID ve şifrenin yazılmasının da pek bir mantığı yok.İnsanlar niye özel bilgilerini başkasına versin ki.
BOOMFUNKMCSben sana ders olsun diye en güzel msn adreslerimi
Daha evvel de söyledim tekrar söylemek de beis görmüyorum: Asla ama asla www.hotmail.com ve messenger dışında şifrenizi ve e-mail adresinizi bilmedik sitelere yazmayın; e-mail'len MSN Hotmail sayfası gelse ve şifrenizi girmeniz gerekirse bile asla e-mailden adrese giriş yapmayın; kendi elinizle hotmail.com yazıp şifrenizi girin; engelleyenleri zaten anlamanızın şu an mümkünü yok; ancak sizi listelerinden silenleri öğrenebiliyorsunuz ki bunun yolunu da defalarca yazdık; ayrı bir yazılıma ihtiyaç duymadan Live Messenger'le bunu öğrenebiliyoruz.
kimengellemis.com site tasarımıyla şahsen bana güven verdi.hiç de sahte msn zımbırtılarına benzemiyor.bu siteler meebo.com gibi hotmailin server alt yapısını kullanan bir tür dosyalar var.ismi şimdi aklıma gelmiyor.onları kullanarak size kimlerin engellediğini ve sildiğini gösteriyor.tabii ki herşeye güvenmemek lazım ama kimengellemis.comdan şüphelenmiyorum.
ntguzelkimengellemis.com site tasarımıyla şahsen bana güven verdi.hiç de sahte msn zımbırtılarına benzemiyor.bu siteler meebo.com gibi hotmailin server alt yapısını kullanan bir tür dosyalar var.ismi şimdi aklıma gelmiyor.onları kullanarak size kimlerin engellediğini ve sildiğini gösteriyor.tabii ki herşeye güvenmemek lazım ama kimengellemis.comdan şüphelenmiyorum.hiç gerek yok riske girmeye; risk alınmayacak durumlarda risk almaya kalkmak ahmaklıktır kusura bakma. Bunun için basit bir yol var; eğer birinin sizi silip silmediğini merak ediyorsanız açarsınız Live Messenger'inizi ve --> Ayarlar'dan Gizlilik kısmoına girer, adreslerin hepsine sağ tuşla kliklemek kaydıyla SİL seçeneğini görüyorsanız karşı kullanıcının listesinde %95 yoksunuz, yani sizi ya henüz eklememiş, ya da silmiş, ya da ufak bir ihtimal ki %5 diyelim, yanlış gösteriyor. Bunun dışında bloklanıp bloklanmadığınızı öğrenmenin henüz bir yolu yok. Bu tip sitelere girmektense kendiniz uğraşın, zor değil.
altaytunaOnu biliyorum.....bende senin gibi yaptım.aynı pc'de deneme yaptıysan olmaz.seni silen kişi başka pc'den olmalı.çoklu oturum açarak deneme yapma.Ama dediğiniz gibi olmuyor..
(iki msn adresim var ordan denedim) Engellense de araçlar-seçenekler-gizlilik-izin verilenlerde sil seçeneği aktif falan değil...Selamlar......
bildiğim kadarıyla meebo çok kullanılıyo. peki güvenli midir bu meebo?????
matrax551Yaw anlatamıyorum galiba; engellenenleri bu yöntemle anlayamazsınız ki, ancak silenleri görebilirsiniz. Engellenmeyi anlamanın HENÜZ YOLU YOK!altaytunaOnu biliyorum.....bende senin gibi yaptım.aynı pc'de deneme yaptıysan olmaz.seni silen kişi başka pc'den olmalı.çoklu oturum açarak deneme yapma.Ama dediğiniz gibi olmuyor..
(iki msn adresim var ordan denedim) Engellense de araçlar-seçenekler-gizlilik-izin verilenlerde sil seçeneği aktif falan değil...Selamlar......
online olupta offline görünenlerin listesini görmek istiyorum hesabı gibi bi şey bu :)
engelleyenleri görebilirsiniz arkadaşlar şöyle anlatayım size :)
Seçenekler -> Gizlilik sekmesine geliyorsunuz sol ve sağ tarafta iki kutucuk var.
Sol taraftaki kutucukta fazrzedelim listenizde 2 kişi var
Ahmet ve Mehmet bunlar
Ahmet 'i sağ tıklıyorsunuz SİL seçeneği pasif ise kişi sizi ENGELLEMEMİŞ.
Şimdi mehmet'i sağ tıklıyoruz bakıyoruz ki SİL seçeneği aktif bu demek oluyorki karşıdaki kişi size ENGELLEMİŞ.
Hadi bakalım kolay gelsin :)
mouseengelleyenleri görebilirsiniz arkadaşlar şöyle anlatayım size :)tekrar söylemekte beis görmüyorum; bu anlattığını hemen herkes biliyor sayılır artık, başka bir şey biliyorsanız söyleyin; hiç okudun mu sen bu konuyu başından beri; okusan aynı şeyleri bir daha ballandıra ballandıra eminim yazmazdın...Seçenekler -> Gizlilik sekmesine geliyorsunuz sol ve sağ tarafta iki kutucuk var.
Sol taraftaki kutucukta fazrzedelim listenizde 2 kişi var
Ahmet ve Mehmet bunlar
Ahmet 'i sağ tıklıyorsunuz SİL seçeneği pasif ise kişi sizi ENGELLEMEMİŞ.
Şimdi mehmet'i sağ tıklıyoruz bakıyoruz ki SİL seçeneği aktif bu demek oluyorki karşıdaki kişi size ENGELLEMİŞ.
Hadi bakalım kolay gelsin :)
o zaman öyle okumadna aynı şeyi tekrar tekrar yazan arkadaşalra söyle bana değil (her halde psot kasmak için böyle yazıorsun) ehue
mouseo zaman öyle okumadna aynı şeyi tekrar tekrar yazan arkadaşalra söyle bana değil (her halde psot kasmak için böyle yazıorsun)Valla arkadaşın post kasmaya ihtiyacı yok gibi Gerekli uyarıları yapıyor, insanlarsa hâlâ okumamakta ısrar ediyor. Sizi engelleyenleri öğrenemezsiniz. Bahsedilen yollarla silenleri bulursunuz.Aklınızı kullanıp ikinci bi mail adresi seçip kendinizi karşı tarafa eklettirin. Aynı anda ikinizi de engellemediği takdirde bi şekilde bulursunuz...
- 1
- 2