Engelli bir kardeşimize yardımcı olalım

deryaguler
02-05-2012, 05:37   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2012

Merhabalar, engelli bir kardeşimiz için yardımtoplanmaktadır. Lütfen aşağıdaki mesajı forum, facebook, twitter ve diğerprofillerinizde ve yakınlarınızla paylaşınız. Herkes gönlünden koptuğuncayardımda bulunursa bu engelli arkadaşımızın ihtiyaçları karşılanır. Bağışlarınyapılacağı banka hesap numarası aşağıda verilmiştir. Duyarlı olacağınızı ümitediyoruz. Sevgiyle kalınız.
---------------------------------------------------------------------------

13 yıldır omurilik felçlisi olarak yaşayan bir kardeşimiz var. Hayatını sürekliolarak tekerlekli sandalyede geçiriyor. Elinden geldiğince sosyal hayatıniçerisinde olmaya çalışıyor. Fakat fiziksel engelli oluşu doğal olarak hayatınabazı kısıtlamalar getiriyor. Göğüs hizasından aşağısını hissetmiyor ve sürekliolarak sonda kullanıyor. Bakımını ise ailesi karşılıyor. Gerek maddi olarakgerekse manevi olarak ona destek vermeye çalışıyorlar. Fakat maddi durumları içaçıcı değil. Ellerinden geleni onun için yapmaya çalışıyorlar.

Tüm zamanını evinde geçiriyor ve onunla ilgilenilmesi gerekiyor. Bizler kendisiiçin çeşitli yardımlarda bulunduk ve halen de bulunmaya çalışıyoruz. Devamlıolarak yatakta ve tekerlekli sandalyede olduğu için vücudunun çeşitlibölgelerinde bası yaraları oluşuyor. 13 yıllık süre zarfı içerisinde vücudunundeğişik bölgelerinde oluşan yatak yaraları yüzünden birkaç defa ameliyatolmuştur. Bu yüzden iyi bir ortopedik yatağa ihtiyaç duyuyor. Bunun yanı sırakullanmakta olduğu ilaçların, sondaların ve diğer malzemelerin masraflarıoldukça ağır oluyor. Bizler hayatımızın çeşitli zamanlarında lüks harcamalardabulunurken, kimilerimiz eğlence ortamlarında bolca para harcarken, amaçlaalâkası olmayan durumlarda yok yere paralarımızı saçarken; hayatları veözgürlükleri kısıtlanarak nice zorluklar ve çileler içerisinde yaşayıp yine dehayata gülümsemeye çalışan insanlarımıza sahip çıkalım.

Bu konuyu siz yardımsever insanlarla da paylaşmak istedik. Belki çevrenizdeyardımda bulunmak isteyenler olur diye düşündük. Gelin birlik olalım ve buengelli kardeşimiz için gönlümüzden ne kopuyorsa bağışta bulunmaya çalışalım.Unutmayalım ki her sağlıklı insan engelli bir insan olmaya adaydır. Bu nedenleşu an bizlerin sahip olduğu sağlıktan yoksun olanlara yardımcı olarak sahipolduklarımızın şükrünü eda edelim.

Eğer sizler ve çevrenizdeki insanlar bu engelli arkadaşımız için bir yardım eliuzatırsanız çok memnun olacağız. Kendisine ait tüm sağlık raporları,epikrizleri mevcuttur. Yardımda bulunmak isteyenler sağlık raporlarını,epikrizlerini, TC Kimlik fotokopisini ve buna benzer evrakları görmekisterlerse tarafınıza ulaştırabiliriz. İkamet ettiği yer, açık ev adresi vediğer tüm bilgileri bizde mevcuttur.

Şimdi sizlere bağışların yapılacağı banka hesap numarasını vermek istiyorum.

Ziraat Bankası
Domaniç Şubesi
Hesap No : 0654 33607423 5002
IBAN No : TR680001000654336074235002

Engelliye acımak, ona yardım etmek suç değil; ama toplumların onları bünyesindenayırması, kenara itmesi suçtur. Zamanınızı ayırıp okuduğunuz için çok teşekkürederiz.

Saygılarımızla.
Umut ve ışıkla kalınız.

---------------------------------------------------------------------------