mp3 veya wav formatındaki dosyalarda insan ve enstruman seslerini birbirinden ayırmak için program önerebilecek varmı... Reasen demeyin sakın denedim olmuyor... ben çok aradım bulamadım bilen varsa lütfen yardım etsin. şimdiden teşekkürler.....
enstruman ve insan seslerini birbirinden ayırma
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ben bu konuyu daha önce de tartıştığımızı hatırlıyorum hatta benim yorumum şu olmuştu...
Bir yazılımla bu işi yapmak bence biraz zor... araya kaliteli donanımlar konmazsa sıradan bir pc ile bu iş bence olmaz demiştim ama bir de not düşelim... aynı konuşmada şööle bişiy daha demiştim DJ'ler kendi remixlerini oluştururken bu metodu kullanıyorlar ancak ellerindeki mekanizma hakkında bi fikrim yok...
BU KONU HAKKINDA DETAYLI (VE YANILTICI OLMAMAK KAYDIYLA) BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR KONUYU YENİDEN CANLANDIRALIM...
Bu konu detaylı olarak konuşulmuştu.
Arama yaptırırsan yeterli cevaba ulaşırsın.
Ayrıca;
alıntı:
BU KONU HAKKINDA DETAYLI (VE YANILTICI OLMAMAK KAYDIYLA) BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR KONUYU YENİDEN CANLANDIRALIM...
İsteğine karşılık:
1-GoldWave v.b. programlar bunu biraz yapıyor ama hem kalite düşüyor.Hem Vocal ses çıkıyor.Hem de sesi pek azaltamıyor.
2-AC97 O/B ses kartının programında Voice Cancellation diye bir seçenek var.Bunu eğer(mono kanalda)aktif hale getirirsen sesi biraz azaltıyor.(Tiz de kesiyor)
Eğer Stereo Kanalda yaparsan da Şarkıyı oyuncaklıyor.
3-Günümüz itibariyle düşük maliyette böyle bir şey yapmak zor gibi görünüyor.
evet bu tartışma daha önceden olmuştu ben uzun iki üç yaz disko da çalışmıştım arkadaşım dediğini yapabilmek için gerçektende bin dolarları bulan aletler var onlarla yapıyorlar fakat sadece bu aletler yetmiyor bunu yanında pc de gerekiyor tabi haliyle ilgili programlarda gerekli ama sadece pc ile yapılmaz diye bir şey yok 4-4 lük yapamasan bile kendine yetecek kadar yapabilirsin şimdi gelelim asıl soruya sen bi program istiyorsun ama ben sana bunun cevabını veremicem çünkü hangi programlar kullanıldığını bilmiyorum sadece bi ön bilgi vermek istedim
ya birçok dj ekipmanları ve pc ile yaparsın ama çok kolay değil..
arkadaşların verdiği programlar ek olark vocal remover sdie bi prosgram var henüz tam çözmedim ama aynı derdi bende çözmeye çalışıorum bu program işimizi görebilir