ARKADAŞLAR SELEMLAR EPEYDİR YOKTUM ÖZLEMİŞİM KÜÇÜK Bİ SORUNUM VAR AMA BULUNDUĞUM YERDE ÇÖZEBİLECEK KİMSE YOK 8 İNÇ VE 5 İNÇ FATURA VE İRSALİYE KESİYORUM YAZILAN İRSALİYEDEN SONRA BİR SAYFA BOŞ ÇIKARIYO NE YAPMALIYIM
EPSON SÜREKLİ FORM YAZICI SORUNU
yazıcı sayfa yapısına gir İlk sayfayı yazdır sec . Ve sayfa aralıgıda 1 olarak aktif et.
başlat ayarlar yazıcı ve fakslar aktif yazıcını sec. gelen ekranda sayfa aralıgı 1 olarak aktif et ;)
ardadaşım ilgin için sağol sayfa biçimi yazdırma tercihleri olan kısımda o zaten bir olarak duruyo benim sorunum yazıcı sayfayı a4 görüyo ama benim kagıtlar a4 ün yarıs kadar aşağı yukarı o yüzden her baskıda bir boş çıkarıyo
aynı ekrana gell yazıcı+özellik sekmesine tıkla+yazdırma tercihleri tıkla kagıt/kalite tıkla gelişmiş tıkla gelen ekranda sayfa ayarlamalarını goruceksin buradan yapabilirsin.
sağol arkadaşım ama olmuyo boş a4 e yazdırıyorum üst tarafa yazıyo sonra sayfayı tam cıkarıyo neyse
Farklı düşünen arkadaşlar yardımcı olacaktır. Yardımcı olamadıgım için üzgünüm.
taktığın kağıt A4 sen A5 kadar yazmasını istiyosun (A4 ün yarısı A5 oluyo en büyük kağıt A0>A1>A2>A3>A4>A5 diye gidiyo. Kağıtlarda rakam ne kadar büyürse kağıt boyu o kadar küçülüyo hehehe ünide öğrenmiştim bi yerde işe yaracağını biliyodum :D) bide A5 olarak dene ne olacak...