Arkadaşlar bir internet kafede ilk defa caunter strike 1.6 oynadım ve çok beyendim ama bir türlü kendi bilgisayarıma yükleyemedim bana güvenli bir yer söyleyebilirnisiniz?
şimdiden teşekkürler
****er strike 1.6 kurmak
Eed CS 1.6 Harikadır :D :D :D
Arkadaşım ya Steam Kullanacaksın,Cüzi bir miktar parayla orjinal CS 1.6 alacaksın.Ayrıca böyle yaparsan ilerde kendini geliştirdiğinde Turnuvalara falanda katılabilirsin.Steam sız turnuvaya almıyorlar.
Yada git bir Oyun CD si satan yerden ,1.50 - 2 TL arası bir fiyatla al.Normal program kurar gibi kurulması lazım oyunun.
İlla internetten illegal download diyorsan torrent sitelerinde arat.En güvenlisi orada.
İllegal Paylaşım Yasaktırrrrrrrrrryalnız bu sitede öncede bi kere cs.16 download linki konu açılarak verilmişti ben de konuya korsana girmez mi para ile satılan bir oyun değil mi demiştim "hayır" denmişti...
Sanırım Download Linki İstiyorsun New Yazıkki BuradaSon Düzenleme: paraportu ~ 10 Ağustos 2009 13:25
sen al korsancıdan benim gibi :D :D :D
mesela bende mega pack var.1.6 yı da modifiye etmişler.Gayet iyi.Botlar falan entegre.Ki bot kullanmıyorum ben kardeşim kullanıyor ama olsun :D :D :D
ilgili bilgi için; https://www.chip.com.tr/blog/mvkspongebob/counter-strike_2268.html
ilk videoya bayıldım zuhahaha:D bende gelcem nan aranıza zuhahaha:D
ewt online oynuorum.Buralar günde 2 saat falan oynuorumda normalde okul dolayısıyla max 5-6 saat oynayabiliyorum.
CS 1.6 ile ilgili ÖM atabilir isteyen.Sorusu olan falan?