Ergonomik klavye arıyorum! A4 Tech'in ANTI RSI'ından değil de Microsoft'un yeni klavyeleri gibi, bilekleri bükmeden yazmayı sağlayanlardan. Nette satış yapan bütün yerlere baktım. Bu tür klavye gören, nerede satıldığını bilen var mı? Nerede bulabilirim?
Ergonomik Klavye
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.benim bildiğim kadarıyla bütün klavyeler ergonomik logitech in modellerine bir bak bir de kendine uygun olan bir klavyeyi kullanmalısın
yaw kardeş sen ergonomik klavyeyi naapçan? bana göre ergonomik olmayan klavye sana göre ergonomik değildir herkesin kendine göre zevkleri vardır ben a4tech in bir klavyesini kullanıyorum gayet iyi bir klavye
Ne yani şimdi Türkiye sınırları içinde bu tür bir klavye satılmıyor mu hiç?!?!
alıntı:
Gönderen : cuytherockErgonomik klavye arıyorum! A4 Tech'in ANTI RSI'ından değil de Microsoft'un yeni klavyeleri gibi, bilekleri bükmeden yazmayı sağlayanlardan. Nette satış yapan bütün yerlere baktım. Bu tür klavye gören, nerede satıldığını bilen var mı? Nerede bulabilirim?
Amazon'da ergonomic keyboard diye arattığınızda ne demek istediğimi anlayabilirsiniz. Mesela bir örnek;
http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B0002TXHIQ/
http://www.hepsiburada.com/produ ... 60&ProductID=bd7175
bu işini görür mü...
Hmm çok güzel ama bu klavyenin oyunlarda bi saçmalığı vardı. Pil ömrünü uzun tutmak için uzun süre tuşlara basılmıyordu, tek tek basman gerekiyordu.
Office çalışmaları için ideal olabilir ama bana eksik kaçar....
bluebeta nın verdiği linkteki klavye takımını bizim arkadaş kullanıyordu gayet iyi bir klavye hem senin verdiği linkte şöyle diyor:This item is currently not available. yani bu eşya şu anda elimizde değil hem o resimdeki ürüne benzer başka arkadaş kullanıyordu bende oyun oynarken bir deneyim dedim hiç te kullanışlı değil bir de sana bu saçmalığı kim söyledi onu merak ediyorum.bence klavye olarak a4tech in anti rsi klavyesinden almalısın ben yaklaşık 1 yıldan beri kullanıyorum eskiden bileğimde ağrılar oluyordu ama artık olmuyor artık burada bitireyim çok uzun oldu
sevgili rıdvan elimde ağrılar oluyor diyorsun. bence bu klavyeyi kullanma şekline göre değişir. bende düz bir klavye var pek ergonomik değil. fakat elimi biraz eğimli tutarak yani ergonomik klavye kullanıyormuşum gibi tutarak elimdeki bütün ağrılara bir son verdim. bu yüzden bu forumun başındaki dediğim gibi ergonomiklik bence herkese göre değişir. benim klavyem düz ama bana göre ergonomik. ağrı sorunum yok.
En başta, evet bluebeta'ya ben de katılıyorum, bir noktada ergonomi herkese göre değişir.
Verdiğim link de nasıl bir ürün aradığımı göstermek içindi. Amazonda ergonomic keyboard diye arattın mı bir sürü ürün çıkıyor. Saçmalık diye tanımladığın şey de herhalde pil tasarrufu yüzünden sürekli tuşa basma olayı. Ya ben anlatamadım, ya sen yanlış anladın. Bir çok forumda bu tasarruf sorununu okudum. Yabancı sayfalar da dahil. Böyle bir sorundan bahsediyor her yer. Bilmiyorum, belki de forumların yalanı.
RSI'a gelince, "bana" pek farklı bir şey sunduğunu zannetmiyorum. Ergonomik açıdan tuşların şeklinden çok bence yerleri önemli. Ama dedim ya "bence", sen rahat ediyorsan senin adına ne iyi.
Kişisel tercihleri yargılamaya gerek yok, herkes nasıl rahat ediyorsa. Ben bir çok farklı klavye kullandım, hepsinde rahatsız oldum. Bir tek bahsettiğim ergonomik klavyelerden kullanmadım. O yüzden böyle bilekleri bükmeden kullanabileceğim bir klavye arıyorum. Eğer bir yerde görürseniz ya da kullanan birini tanıyorsanız, nereden nasıl almış, öğrenip paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler...