erkeğin aldattığını nasıl anlarsınız

theironman
07-03-2016, 13:53   |  #1  
theironman avatarı
OP Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

ancak öncelikle cevap vermeniz gereken şey gerçekten ne haltlar karıştırdığını öğrenmek istiyor musunuz, istemiyor musunuz?

one night ilişkiler uzun süreli ilişkilerin can kurtaranıdır, bence bunları aldatma kefesine koymayın derim, haberiniz olmadan bırakın one night arada sırada takılsın adamcağız, ama iş ilişkiye dönüşürse o zaman taktınız boynuzları a dostlar.

boşanma işi çok yapmamama rağmen bana gelen boşanmalar genelde aldatılma odaklıdır, galiba geneli öyle de ondan onu da bilemedim şimdi, neyse.

bir ablamız vardı, ellili yaşlarında, maddi durumları çok iyi, adamın aldattığını biliyor ama delil toplayıp baskı yapıp şirketteki hisselerini kendisine devrettirmek istiyor.

80 dolara bir casus program satın aldık, yeni bir telefona kurduk programı, amcanın torunu oyun oynarken amcanın telefonunu kolzete yanlışlıkla(!) düşürünce kızı da eşşek değil babasına yeni gıcır gıcır telefonu hediye etti. amca tabii kurulan tuzaktan habersiz, günlük hayatına devam ediyor.

arama geldiği zaman aynı anda karısının da telefonu çalıyor, konuşmayı dinleyebiliyor, mesajlar aynı şekilde onun telefonuna da düşüyor, telefona gelen her veri hooopp e-mail olarak bizde, ortam dinlemesi yapabiliyor.

abla zırt pırt beni arıyor "ah luine edhel'ciğim, kadın 'senden sadece çocuğum olsun istiyorum, nikaha gerek yok' diyor, bizim salak havalara uçuyor, deliriciimm" modunda.

açıyor ortam dinlemesi yapıyor, adam sevişiyor, abla canlı dinliyor, bir iki üç derken psikolojisi bozuldu, düşünsenize, adam sürekli fındık kırıyor ve hepsinden haberiniz oluyor, alenen duyuyorsunuz, okuyorsunuz yaptığı her şeyi, dayanamadı tabii ki abla, en sonunda o telefon da kazaya kurban gitti, yeni telefon alındı dedeye.

boşanma filan da olmadı işin ilginci, bir miktar hisse devri, protokol vs. hallettik konuyu.

uzun lafın kısası, tut ki yakaladın adamı, öğrendin herşeyi, ne yapacaksın? psikolojini bozmaktan başka ne işe yarayacak. zaten adamı ne kadar takip edeceksin, ne ömür yeter ne sinir, alenen ilgisizse sal gitsin, güvenmiyorsan sal gitsin, kurcalama arkadaşım, pişman olursun.