front page ile web sitesi hazırladım ancak yayınlamaya çalışırken Error 550: Access is Denied hatası alıyorum cuteftp proğramını da denedim onda da aynı hatayı verdi.bu sorunu aşmak için 1 haftadır uğraşıyorum ancak mümkün olmadı aşmam.yardımcı olabilecek birilerini bekliyorum.cevaplarınız için şimdiden teşekürler.
Error 550: Access is Denied
Biraz daha açsan.
Bir web sayfası hazırladın ve internete gönderirken mi hata aldın.
Yayınladığın hosting in ftp desteği varmı?
jewor herşeyden önce yanıtladığın için teşekürler.hazırladığım siteyi internete gönderirken 550 index.htm ve 550 images.jpg şekillerinde hata veriyor ftp sunucusuna gönderemiyorum. somee.com uzantılı bir web adresi aldım.
siteye atarken ftp ile bağlandığınızda yetkinizden dolayı bu hatayı alabilirsiniz. tanımlı kullanıcı sadece okuma yetkisine sahip kullanıcı olabilir. genellikle farklı ftp (write/read) yazma ve okuma yetkisi verilebilir. site yöneticileri ile görüşüp yetkinizi ve ftp yapamadığınızı söylerseniz yetkilerinizi yeniden düzenleyebilirler.
Güncel:
Eğer bir kısım dosyaları atıyorda sonra bu hatayı alıyorsanız yer sorunu var demektir.size ayrılan boyut dolmuştur.
sayın onlyMann site yöneticileri derken anlayamadım.açıklarsanız sevinirim. ben tam anlamıyla bir web eğitimi almadan kendi imkanlarımla bilgisayardan öğrenmeye çalışıyorum.
siteye bir takım verileri atmak için yönetici (yetkileri en geniş kullanıcı) olmak gerekir. ancak bu durumda dosyaları okuyup yazabilir hatta görme izinlerini düzenleyebilirsiniz. bunu sağlayan da yetkili kullanıcı (site yöneticisi) olmak gerekir.
sayın onlyMann açıklamalarınız aydınlatıcı oldu.çok teşekkür ederim.:)
Bu yetkileri aldığın hostingin control panelinden ftp bölümü altında verebiliyorsun.