firefox ta bügün böyle bi hata vermeye basladı neden böyle oluyo anlamadım hatayı (error testel is null)nasil çözerim yardım lütfen
error testel is null hatası
profil klasörünü sil firefoxun
ama herşeyin gider
C:\Users\"kullanıcı adın"\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles
bu klasörde olur xp ve vistada
Opera tek geçer bence.
Kötü Adam iyi açıklamış.
Düzenleme: Kullanıcı adı hatası.
Fanboyluk mu?
Ben Opera diyerek fikrimi açıkladım ve sebebini de açıkladım bunun neresi fanboyluk?
Elimden geldiğince bir marka, program hakkında tarafımı göstermemeye ve taraf tutmamaya çalışıyorum.
Herkesin sempati duyduğu bir marka, program vs. vardır. Benim de sevdiğim Opera.
Orada amacım Opera'yı övmek değil, arkadaşa Opera'yı denettirmekti.
İstersen beni araştır yanıtladığım konulara bak AMD, İntel. Nvidia, Ati. Opera, Firefox gibi bir karşılaştırmam veya bir marka üzerinde takıntım olmuş mu?
Eğer arkadaşa fikrimi denettirmek fanboyluk ise forumun %99'u fanboy değil midir?
PcMaKeR, sen gibi birinden bana fanboy kelimesini yakıştırmak hiç hoşuma gitmedi.
PcMaKeR, amacım yeminle fanboyluk değildi ki bu terimi kendime hiç yakıştıramıyorum zoruma gidiyor.
Konuyu dağıtmamak en iyisi. Özür dilerim yanlışlıkla fanboyluk yaptığım için.
Şunu da söyleyeyim ameller niyetlere göredir. Niyetim arkadaşa Opera'yı denettirmekti olmadı, yanlış anlaşıldı demekki tam anlatamadım olayı, kendimi.
Firefox sil baştan yükle düzelmesi lazım ama silmeden önce geçmiş ve çerezleri falan temizle.bilgileriniz ve önerileriniz için tesekkürler arkadaslar firefox u kaldırıp yeniden kuracam benim tercihim firefox kullanmak nedeni yer imlerine yaklasık 30 sayfa koydum kolay kullanım sagliyo bana .ve bu fanboyluk nedirr anlamadım ?