Error while creating ISO or Joliet file names !

fleshless
05-11-2006, 19:04   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj

Nero burning rom 6.6.0.6 kullanıyorum. Daha once defalarca kullandıgım bu versiyondan son seferde "Error while creating ISO or Joliet file names ! "  hatasını almaya başladım. Programı kaldırıp tekrar kurdum ama nafile. Bu hata yuzunden istedigim cd'yi yazdıramıyorum. Bu arada yazdırmak istedigim cd, klasorlerden ve klasor içindede dosyalardan oluşan 700 mb'lık bir cd. Yardımcı olabilicek arkadaşlara şimdiden teşekkurler.

umutciftci
05-11-2006, 21:17   |  #2  
Taze Üye
2 mesaj

Merhaba,
bende tam bu problemin çözümünü ararken bu soruya rastladım:) bende de asus dvd var ve nero 7 de dvd ye verileri yazmak istediimde aynı hatayı alıyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

fleshless
10-11-2006, 16:49   |  #3  
OP Taze Üye
7 mesaj

internetten basit bi program yardımıyla klasor içindeki butun dosyaların isimlerini numaralara çevirdim ve daha sonra klasor isimlerinide.Ama sonuc gene aynı. Daha once elime benim yaptıgım tarzda olusturulmus cd gecti ama ben niye hala bu hatayı alıyorum anlayabilmis degilim. Sorunun cok fazla kucuk boyuttaki dosyayı cd'ye yazdırmaya calıştıgımdan kaynaklandıgını sanıyorum. Buradaki sınırlamanın ne oldugunu bilen birileri varmı acaba ?

otoringo
23-06-2008, 19:03   |  #4  
Yeni Üye
23 mesaj

bende tam bu problemin çözümünü ararken bu soruya rastladım:) bende de lg dvd var ve nero 7 de dvd ye verileri yazmak istediimde aynı hatayı alıyorum.Lutfen birileri yardim etsin hicbir cd yi yazdiramiyorum.Bi daha hatirlatayim sorun su:Error craeting iso or jet filename!Lutfen bilen varsa yardim etsin emailime bi mesaj atsin emailim su:Larson.80@hotmail.com yada konuya cevap yazsin.Simdiden cok tesekkurler

mustafadulger7
09-02-2009, 17:46   |  #5  
Taze Üye
4 mesaj

bildiğim kadarıyla yazdırmaya çalıştığğınız dosyalarda rusça çince gibi karakterler vardır o sebepden olabilir