eş zamanlı conreo fx_60 testi
conroe nin performans daha iyiymiş ama amd destekcisiyim bi overclock :D:D:D:D
Beyler bir yanlıs var.İntel suan En iyi işlemci yarısını kazandı.Daha 2-3 aya kadar baktıgımızda alınan Athlonlar Hala p4lerden üstün.Suan cıkan Conreo falan masaüstü pc icin idealde olsa herkesin o kdr parası yok fx-60 alcak parasıda yok.Onun icin suan ben hala Amd derim.
Acaba AMD 2007 yılbaşında bir güzellik yapıp yine gönlümü fetheder mi ? (Yılbaşında yeni bir makine alıcam da, nasıl bir donanım alacağıma bir türlü karaar veremedim :( )
yapsın yaa yapsın yoksa gelişme olmaz.hadi amd bi gayret(su an ckrova niceritesinin bilgiayarlarından yazıyormamdyadaintelindirimyapsındab okl p2 ileinternetebaglanmaktankrtlsn yaicu ye ban!!!)
Eski işlemcilerde multimedya uygulamar için intel oyun için amd diyorduk.Şimdi ikisi içinde conroe.
eyup_205Beyler bir yanlıs var.İntel suan En iyi işlemci yarısını kazandı.Daha 2-3 aya kadar baktıgımızda alınan Athlonlar Hala p4lerden üstün.Suan cıkan Conreo falan masaüstü pc icin idealde olsa herkesin o kdr parası yok fx-60 alcak parasıda yok.Onun icin suan ben hala Amd derim.conreo nun en düşük modeli e6300 o/c yle fx_60 ı deel fx_62 bilem deviriyoo yanii fx_62 devirmek için en düşşük model bile yetiyoo
ama bana göre amd 65 nanometrelik işlemcileriyle tahtını geri alacak