Eserlerinizi internet ortamında sahiplenin

CHIP Online
08-04-2010, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Site içeriğinizi, blogunuzu, müziğinizi, fotoğraflarınızı başkasına kaptırmamanın en pratik yolu...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/eser ... hiplenin_19295.html

Türkiye'de telif hakları sorununa internet üzerinden pratik bir çözüm getiren ve her türlü dijital eserin gerçek sahibi dışında kullanılmasını engellemek amacıyla yasal olarak koruma altına almanıza imkan veren sahiplen.com üzerinden eserlerinizi CHIP Online indirimi ile "sahiplenebilirsiniz".

Bütün yapacağınız buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz sahiplen.com sitesinde yeni bir kullanıcı oluştururken aşağıda yer alan Üyelik Bulunan Diğer Site: bölümünde  CHIP Online seçimini yapmak. Bu seçimi yaptığınızda formun hemen altında Promosyon Kodu: isimli bir kutu görüntülenecek. Bu kutuya CHIP201004 yazın ve kullanıcı sözleşmesini kabul edip Kayıt düğmesine basarak kaydınızı tamamlayın. Bu adımları takip ederek kullanıcı kaydınızı oluşturduğunuz takdirde hesabınıza tam 20 TL değerinde 5 adet "zaman damgası" kontörü yüklenecek!

CHIP Online ve sahiplen.com işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz bu proje sayesinde çok ekonomik bir yöntemle formatı ve boyutu ne olursa olsun ürettiğiniz tüm elektronik verinin (örneğin blog, web sitesi içeriği, müzik, tasarım, şiir, fotoğraf vs.) tek ve yasal sahibi siz olacaksınız! Kampanyamız, 31 Mayıs 2010 tarihine kadar siteye üye olan tüm kullanıcılar için geçerlidir.  


Tüm konu: Eserlerinizi internet ortamında sahiplenin

İzleyin: Eserlerinizi sahiplenin!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bu tür hizmetlerin internet ortamına taşınmasını olumlu buluyor musunuz?