ya arkadaşlar ESET Nod 32 antivirüs ile virüsleri nasıl temizlerim bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilirler mi?
ESET Nod 32 antivirüs ile virüs temizleme?,
Görev çubuğunda sağ köşede Eset Nod 32 nin simgesi vardır.
Ona çift tıkla. Gelen pencereden bilgisayar taraması nı seç. Sağda açılan kısımdan standart taramayı seç. bilgisayarınızdahi sürücüler taranacaktır.
ve ya taramak istedigin dosyaya sag tıkla eset veya nod32 yasaz tıkladıgınızda taramaya başlar
muhammedtumbulGörev çubuğunda sağ köşede Eset Nod 32 nin simgesi vardır.arkadaşın dediği gibi tarat
Ona çift tıkla. Gelen pencereden bilgisayar taraması nı seç. Sağda açılan kısımdan standart taramayı seç. bilgisayarınızdahi sürücüler taranacaktır.
zaten kendisi otomatik siliyor ama yok ben komple taratmak istiyorum diyorsan standart taratın altında tam tarama var ordan hepsini işaretle komple tarar
arkadaşlar eset nod 32 de bende ıngılızce nsl nerde sağ alt nolur hemen soleyın yoksa p-c cokecek msn adresım sswweett_25@hotmail.com
PsK_Pc_06ok saolun herkese teşekkürler . . .sağ tık yap ve deleteyi seç tr ise menü kaldırı seçacaba karantinaya alınan virüsleri nasıl silebilirim?
arkadaşlar banada yardım edın lutfen vırus gırdı eset nod32 var bende ıngılızcesı sağ tıklıyınca open window,computer scan,uptade,abaut hangısı tıklıcam lutfen soelyın???
niye girmis millet övüyor ya Nod32yi girmeden yakalamasi gerekiyor girdikden sonra zaten silemiyecegi a****.
şimdi temızleyemecekmıyım bılen bırı varsa yardım etsın lutfen
dalgamı geçiyorsunuz,yanlış yerde dalganızı geçiyorsunuz arkadaşlar sabahtan beri yukarda anlatıyor hala yok şu çıktı bu çıktı msn adresinizi weriyorsunuz YAZIKK...
ozaman sağ alttaki nod32 simgesine tıklanıyın açılan pencenin sol tarafında computer scan war oraya gir ve standart scan de taramaya başlayacaktır