arkadaşlar, McAfee yüklerken uyarı aldım Eset nod 32 yüklü silin diye ancak programlarda yok.. pc yi tarattığım halde ulaşamıyorum.. ben yinede Mcafee yi yükledim ama sonra sorun olmasın ne yapmam gerekir yardım edin..
eset programı yok, yüklü diyorrr
Öncelikle Nod 32 gibi dandik bir AV yi yüklemen büyük hata. Ondan sonra dandik Mcafee yi yüklemen daha büyük hata. Piyasada Antivirus mü kalmadıki bunları kuruyorsun. Norton IS 2011; Kaspersky 2011 veya G-Data IS 2011 den birini kur. İlk önce Norton tavsiyemdir. Nod32 nin izlerinden kurtulma meselesine gelince: Git Esetin resmi sitesinden Removal Tool aracını indir ve çalıştır. Nod32 kaldırımdan sonra kalan artık dosyaları bulup silecektir. Ayrıca Registry den ve Windows Hizmetlerden Nod32 veya Eset adı ile geçen tüm işlemleri devre dışı bırak kayıtları sil. Mcafee den de aynı şekilde kurtul. Sonra kur Norton İnternet Securşty 2011i keyfine bak. Hem sistemi kasmaz hemde uçanı kaçanı yakalar.
Öncelikle Nod 32 gibi dandik bir AV yi yüklemen büyük hata. Ondan sonra dandik Mcafee yi yüklemen daha büyük hata. Piyasada Antivirus mü kalmadıki bunları kuruyorsun. Norton IS 2011; Kaspersky 2011 veya G-Data IS 2011 den birini kur. İlk önce Norton tavsiyemdir. Nod32 nin izlerinden kurtulma meselesine gelince: Git Esetin resmi sitesinden Removal Tool aracını indir ve çalıştır. Nod32 kaldırımdan sonra kalan artık dosyaları bulup silecektir. Ayrıca Registry den ve Windows Hizmetlerden Nod32 veya Eset adı ile geçen tüm işlemleri devre dışı bırak kayıtları sil. Mcafee den de aynı şekilde kurtul. Sonra kur Norton İnternet Securşty 2011i keyfine bak. Hem sistemi kasmaz hemde uçanı kaçanı yakalar.yeahh :D:D:D
http://www.nod32.nl/download/tool/nod32removal.exe
Yukarıdaki aracı güvenli modda çalıştır.