autorn.inf virüs değildir
ESET SMART SEC.virüsü görüyor,silmiyor.?
- 1
- 2
Arkadaşım o denilen testlerin 'AMATÖR' olduğunu ispat edebilcek misin ?ben gördüğümü söylerim bu konunun uzmanı olarak
Adamlar yalan mı söyleyecek...??
sitelerin kurumların yaptığı testleri ciddiye almıyorum benim için sonuç önemlidir
o test yapan firmaların testlerini bende takip ediyorum ama ne yazıkki bu sonuçlar tam olarak gerçekleri yansıtmamaktadır...kaspersky internet security ürünleri bu konuda kendini fazlasıyla ispatlamıştır
eset norton panda avast avira gibi bellek tüketiminde düşük virüs kontrolünde zayıf performans gösteren virüs yazılımlarıdır aksini ispat edebilecek varmı? bu konuda yeterince araştırma yaptığımı gördüğümü zannediyorum...kaspersky ürünlerine alternatif olarak sadece bitdefender total security ürününü öneriyorum
osmanhasımcan arkadasın demek ıstedıgı bagımsız av testlerınde kaspersky dusuk ayarlarda test edılıyor yuksek ayarlarda ıse kaspersky g-data ve avıra kadar vırus bulur demek ıstıyor sanırım anlatabıldım komple securıty programı bence kaspersky ınternet securıty cunku fırawall testte kaspersky ıkıncı sırada avıra kurdunuzmu yanına bır fırawall yazılım sart cunku fırawall zayıf avırada kolay gelsın
- 1
- 2