Eset Smart Security 4 ve Windows 7 nin güvenlik duvarları çakışıyor bu sebeple ESS düzgün çalışmıyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Ayrıca aynı sorunla karşılaşan oldumu acaba?
Eset Smart Security 4 Problemi
Mis gibi ücretsiz Avira AntiVir varken ESET Smart Security ile uğraşmaya ne gerek var? :)
Şaka bir yana Windows 7'nin final sürümü çıkana kadar Internet Security paketleriyle uğraşmamamınzı tavsiye ediyorum. Tekil çözümler daha mantıklı olacaktır.
Avira'nın en güncel sürümü Windows 7 ile tam uyumludur. Kullanmanızı tavsiye ederim. Ha ille de Internet Security derseniz seçim sizin.
G data 2010 total core tam uyum sağlıyor öneririm.Fakat ram kullanımı yüksektir bilginiz olsun 2gb ddr2 den aşagı ram kullanan pc lere önermiyorum.
preferstEset Smart Security 4 ve Windows 7 nin güvenlik duvarları çakışıyor bu sebeple ESS düzgün çalışmıyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Ayrıca aynı sorunla karşılaşan oldumu acaba?
Bendede 4.0.424.0 var gayet iyi çalışıyor sorun çıkarmadı hiçç Yanlız smart security deil bendeki antivirüs olan bu sorun yapıosa antivirüs olanı kur benceSon Düzenleme: muratgs52 ~ 11 Mayıs 2009 16:16
kardeşim sen yeniden eseti kur..!
sen yükseltme yapmışsın ondan...ywniden kur..!!!
Mustafa@PCWindows güvenlik duvarını "elle" kapatmayı denedin mi ?yenidene yüklemeden önce bu arkadaşın dediğini uygula gene olmazsa yeniden yüklersin
Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Windowsun kendi güvenlik duvarını kapatmak istemiyorum açıklara sebep olabilir diye öbür türlüde çakışma yaşıyorum. KIS 2009 da sorun yaşamıyorum onu kullanmak en iyisi heralde bilgisayarı biraz yorsada...
Antivir kullanıyorum, windows 7 7000 sürümünden bu yana hiçbir sorun yaşamadım.
microsoft security essential de çok uyumlu çalışıyo iyi gibi de sanki kasperky ın bulduklarını buluyo problemli bi cd var bende içinde bir çok tür virüs var nerdeyse hepsini buldu doğru bi şekilde... ama daha beta sürecinde....
Arkadaşlar aynı hatayı bende alıyorum windows 7 yi kurduktan sonra antivürisüm ve internetim düzgün çalışmıyor yardım ederseniz sevinirim.