Hangisini kullanmalıyım ?
ESET Smart Smart Security vs Microsoft Essential
MSE denemedim ama bi yakınımın bilgisayarında gördüm pek başarılı değil Smart Security Çok rahat ve iyi koruma sağlayan bir program Tavsiyemdir ayrıca internette cracklilerinide bulabilirsin...
Microsoft Essential Tools
Ücretsiz olarka Comodo Internet Security daha iyi bu konuda gerekli dosyaları bulabilirsin.
Bakın birde şöyle bir durum var MSE nin performansı Sistemden sisteme değişebiliyor yani her işletim sisteminde farklı performans gösteriyor
MSE, Norton ve Avira dan nefret ediyorum. Hepsi de başımı belaya soktu. Nod32 , Kaspersky , Comodo
En iyileri bunlar.
Microsoft Security Essential kullan.
eset kullan rahat et kaç yıldır bu işi yapıyorlar adamlar.
Kaç senedir bu işi yapıyorlar ama hala yerinde sayıyorlar :)
Kaç senedir bu işi yapıyorlar ama hala yerinde sayıyorlar :)Eset kullandınmı?? Kullandın ise seni nerde yarı yolda bıraktı boş boş konuşmayın..Bilgisiz yorum yapmayın..5 senedir kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım..Çok şükür herhangi bir banka hesabım boşaltılmadı veya keyloger yemedim..Sadece fanatiklik yapmayın bilgisi olmayan yorum yapmasın..
patır kütür heryere girerim multimnedia takılacaksan mse ve esedden uzak dur 2 side kurtarmaz. makinan iyi ise kaspersky pure paran varsa yada pandasecurity ürünlerinden herhangi birisini acaba virüs varmı diye kafanda sürekli soru işareti ile dolaşmanın manası yok.
pandasecurity cloud mse' den daha iyi iş başarıyor esed lisansına para verdiğine deymez illegalide direk çöp zaten ademin dediği gibi.