ESET Smart Security 4 orjinal lisansli kullanıcısıyım, bundan birkaç ay önce (eset kullanmadan önce) eset online scanner ile pc'mi taratmak istedim eset resmi web sitesine gittim ve birkaç trojan buldu, daha sonra kaspersky internet security 2009 yükledim ve eset'in sitesinden virüs geldiği hakkında uyarı verdi yanlış uyarımı diyerek pandayı yükledim tekrar tarama yaptım esetin sitesinden pandada virüs uyarısı verdi..şimdi eset ss 4 kullanıyorum eset online scanner'ın yanına bile yaklaşmıyorum..böyle bir sorun hala varmı bilmyiorum ama eset kullandım için eset uyarı vermez diye düşündüm..eğer online scanner yapıyorsanız arkadaşlar eset'ten yapmayın..zaten ücretsiz avira ve avast var.....
Eset'ten büyük ihanet..!!!
doğrudur eset le virüs tarattım hiç yoktu uzun süredir kullanıyodum kaspersly i.s 2010 a geçtim 402 virüs çıktı 370 i trojan :D
eset'te bu son zamanlarda böyle çok sorun var, bilmiyorum korsan kullanımdan mı oluyor hepsi ama ne adam gibi bulabiliyor virüsleri nede bulduğunu etkisizleştiriyor... nerde o eski günlerdeki canavar yazılım...
AVG Internet Security İndirdim Kurdum İceMan ın sayesinde bende gerçekten memnunum :=
esetin virüs felan buldugu yok bende sistemi tarattım virüs bulamadı sonra kis yükledim pcde bir sürü trojan ve virüs buldu
Son zamanların parlayan yıldızı Microsoft Essential Security Diye düşünüyorum..
ben ilk %100 virüs tanıma ödülünü aldığı günleride biliyorum parayla alıyor dolandırıyor demem rağmen olurmu dendi alın bugünde acısı çıkıyor ürün ve üreticisi sahtekar nortonu herkesin dünya 1. cisi olarak tanıması gibi halen birzamanlar dünya 1. si idi ama artık değil taa 2003 yılından beri böyle.
ayrıca smart security kullananlar farkında mı bilmiyorum ama ağ bağlantılarındaki personal firewall filtresi bağlantıyı bozarak iletişimi engellemeye de başladı. ben de 4 aylık lisans sürem kaldığı halde vazgeçip avast ın yeni sürümüne geçtim.
Eset trojanlar konusunda başarısız bir yazılım, bilgisayarımda iken bulamadığı trojanlar yüzünden çok başım ağrımıştı, bir çok yazılım denedim ama Eset kadar trojan konusunda başarısız yazılım sayısı çok az. Eset kurulu bir bilgisayardan eseti kaldırıp yerine Bitdefender kurdum ve full tarama ile bilgisayarı tarattığımda sistemden 2 trojan bir zararlı yazılım çıktı, assembly dili ile yazılmış olduğundan sürati iyi fakat trojan bulma konusunda başarısız
Bitdefender' in online taramsı da çok süratli bir şekilde tarıyor bilgisayarı, denemek isteyenler için adres : http://quickscan.bitdefender.com/ burdan bilgisayarınızı online taratabilirsiniz gerçekten başarılı,
ya arkadaşlar.alıyorsunuz cracklı antivürüsleri sonra burada yakınıyorsunuz yok bulamıyor yok bilmem ne diye.adamlar milyon dolar harcayacak ar-ge ye sonra 2 hödük crack yazacak.diğerleri de bedavadan kullanacak.para vereden adam enayimi :D 1ay sonra yada 15 gün sonra trial süresi bitince kapanıyor eset.uyarı falan vermiyor.kaspersky de öyle.ben bizzat elimle keylogger yükledim uyarı falan vermedi.şimdi avira kullanıyorum beleş sürüm onlardan daha iyi çalışıyor açıkcası.para verip orjinal alacaksanız orası ayrı.
AVG İnternet Security 9 bir deneyin derim.<
arkadaslar bu lınkte nod 32 eset kullananlar bu ayarı yapın vırus bırakmıyor dıyor lınk burda komple okuyun http://forum.shiftdelete.net/guvenlik/139745-virus-programlari-av-test-2010-a-2.html