Yeni bilgisayar almak için eskisini satacağım. Sizce ne kadar eder ?
Bu arada Red Dragon 2 yi kurdum 1024 medium grafik çatır çatır oynatıyor makine.
sahibinden.com da 46064546 nolu ilan
17" samsung ekran
X1950 pro 512 mb ddr3 256 bit ekran kartı
2 gb ram
P4 3 GHZ
80 HD
dvd + cd writer
orjinal fsp power supply
Eski bilgisayarım ne kada eder ?
Kardeş ekran demişsin ama lcd mi crt tüplü monitör mü onuda belirtseydin fiyatı ona göre söylerdim kasa ve monitör yazmışsın bunların hepsi ancak 200 tl yapar.
monitör 171 samsung tüplü..
settlers 7, sniper şubat 2011 çıkışlı red dragon 2 oynuyorum diyorum. Siz bana 200 tl diyorsunuz...256 bit ekran kartı diyorum...Sırf onun piyasası 120 tl...2 gb ram herhalde gittigidiyorda 100-120 ye gider...
Kardeş ikinci elden bahsediyoruz burda en fazla versinler 300 tl
Değerli yorumlarınıza teşekkürler. Ama dediğim gibi çift çekirdek minimum isteyen yeni çıkmış 3 boyutlu bir oyunu oynayan makine bu kadar az etmez. Gider turşusunu kurarım yada toprağa dikerim daha iyi. işyerinde 4 çekirdek makine var benim makinenin XP li hali onu 2ye katlar..
Yeni bilgisayar almak için eskisini satacağım. Sizce ne kadar eder ?Arkadaşım ilk önce sistemin tam olarak özelliklerini yazarsan satman daha kolay olacaktır.
Bu arada Red Dragon 2 yi kurdum 1024 medium grafik çatır çatır oynatıyor makine.
sahibinden.com da 46064546 nolu ilan
17" samsung ekran
X1950 pro 512 mb ddr3 256 bit ekran kartı
2 gb ram
P4 3 GHZ
80 HD
dvd + cd writer
orjinal fsp power
yoksa bu şekilde satılmaz.
mesela işlemci için P4 3,0Ghz yazmışsın ama 478Pin veya 775Pin belirtmemişsin.anlamışındır umarım ne demek istediğimi ?
Sistemi satmak için daha ötesini yaptım: Sahibinden ilan no var orada bilgisayar içi dışı resimler mevcut. 478 pini, 2 gb kingston 1+1 rami..Orjinal fsp powerı görebilirler...Bilgisayarcılar 200-300 diyor alıcılar 500-600 diyor...Alıcı bulursam 500 iyi fiyat gibi. Zaten elimdeki 3D oyunları 5-6 ay oynarsam..Şimdi alacağım sistemden çok daha iyisini alırım...
Bir de Win 7 nin xp den 8 kat iyi olması durumu var ? Bill Gatesin akrabasısın herhalde. Bana win 7 aldıracaksın :)
Bi hata edip xp nin yerine bu makinaya win 7 kursam ağlarım herhalde. En basitinden benim jet çakıldı. Bi de internetten tabi bu arada başka internet bulup modemin patchini yükleyeceksin...yok istememi..oyunlarda bile yazar xp 1 gb ram yeter win 7 se 2 GB olsun diye...ekmek köfte ilişkisi gibi :) XP yarım ekmek 2 köfte..win 7 tam ekmek 4 köfte...sonuç %90 ikisini de yesen doyuyorsun tam ekmeği yersen üstüne bi de soda içeceksin masraf yani :) felsefe yaptık ayak üstü...
Bi hata edip xp nin yerine bu makinaya win 7 kursam ağlarım herhalde. En basitinden benim jet çakıldı. Bi de internetten tabi bu arada başka internet bulup modemin patchini yükleyeceksin...yok istememi..oyunlarda bile yazar xp 1 gb ram yeter win 7 se 2 GB olsun diye...ekmek köfte ilişkisi gibi :) XP yarım ekmek 2 köfte..win 7 tam ekmek 4 köfte...sonuç %90 ikisini de yesen doyuyorsun tam ekmeği yersen üstüne bi de soda içeceksin masraf yani :) felsefe yaptık ayak üstü...gerçekten çok güzel bir benzetme olmuş :)) Ben de nedense Xp'den şaşmam. The Legend XP SP3
arkadaşım bu pc'yi nette veya bilgisayarcıda en fazla 250-270 TL fiyata satabilirsin benim sana önerim mahallede yakında tanıdık birine satarsan 400-450 TL'ye gider. Senden alan bilgisayarcılar falan da zaten öyle yapacak. Ama satarken " Güncel Oyunları Oynatmaz."diye uyar yoksa arkandan konuşmasın.