selam....
size eski bir strateji oyununu sormak istiyorum...oyundaki askerler büyük burunlu ve sallana sallana yürüyorlar.bir bölümü ağaç dikiyor,demirci var kömür taşıyor bazıları demirciye, maden arayanlar var buldularında levha asıyorlar burada altın/demir var diye....
oyunun adını unuttum ve uzun zamandır da oynamadım.hatırladıklarım böyle ve oyun açılırken 3 miğfer çıkıyordu. rica etsem hatırladıysanız bana ismini ve hatta oyunu bulmama yardımcı olur musunuz(demosuna bile razıyım)
bu oyunu ilk defa chip dergisinin cdsinden yükledim die hatırlıyorum...
eski bir strateji oyununu
hayır onu bilmemek mümkün değil.firaxis games in çıkardığı bir oyun atırladığım kadarıyla
eski çağlardamı geçiyo oyun osmanlı varmıydı?
bu eski bir oyun sanırsam 99 2000 yıllarında çıkmış.
ya ben sana oyun diyorum içeriğinde eski çağardamı geçiyo? osmanlı devleti falan varmı younda oysa söliycem oyunun adını
eski çağlarda geçiyo ama konusu yok. büyük burunlu insanlar var. demirci kılıç falan yapıyor boş olanlar da onları alarak kılıçlı mızraklı askerlere veya balta olta alarak ormancıya balıkçıya dönüyorlar,hatta domuz çiftliği de var biri de onları keserek et tedarik ediyor
DEVLET SEÇEBİLİYORMUSUN OSMANLI İNGİLTERE İSKOÇYA vs vs...
oyun demo olduğundan direk oyuna giriyor.tutorial bölümünden direk oyuna giriyor.osmanlı fransa falan yok.oyun loading olurken 3 tane miğfer çıkıyor yanyana oyunun posteri öyle