Konu ile ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim : ) Şuanda yeni harddiskime klonlanmış eski sistemim ile bu yorumu yazıyorum. Ahmet Abi'ye, Adem Abi'ye,Sene1903'e,sayraxx'a,kermenn'e çok çok teşekkür ederim.hadi geçmiş olsun bir sorun daha çözüldü.Erşah, dediğim gibi yapılabiliyormuş, formata vs. gerek yok.
Nasıl yaptığıma gelirsek... Acronis True Image WD Edition (WD Disk aldığım için ücretsiz indirdim, normal Acronis'te de var her şey) ile hallettim. Sizin dediğiniz yöntemlerden farklı, çok pratik bir yol buldum : ) İki hard diski bağlıyoruz. Windows'tan girip yeni hard diskimize partition oluşturuyoruz. (Win7: Denetim Mas. > Yönetimsel Araçlar > Bilgisayar Yönetimi > Disk Yönetimi)
Bootable CD'mizi yakıyoruz ve boot edip başlatıyoruz. Tools bölümünde Clone Disk seçeneği var. Automatically ayarını seçip devam ediyoruz. 250 GB'ı 26 dakikada klonladı. Başarılı diyor ve bilgisayarı kapatıyoruz. Eski hardiski çıkarıyoruz ve her şey hazır : ) Yarın ayrıntılı bir anlatım için konu açacağım. Umarım bu konu faydalı olmuştur.
Eski HDD'den Yeni HDD'ye Aktarım
- 1
- 2
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj
ipucu bölümüne aç,önce disk bölümlemeyi arkasından kolonlamayı nasıl yaptın adım adım ver de milletKonuyu hazırladım resimli olarak. Her şeyi ile. Şuan onay bekliyor. Ben atlattım. Bir de benim eski harddisk sorunluydu buna rağmen çok kolay yaptım. Benden sonrakiler eziyet çekmesin : )
istifade etsin.Geçmiş olsun.