nomad muvo2 mp3 çalar alacağım. alet sadece USB 2 destekli. eski model p3 800mhz işlemcili intel anakartım var. usb portunda usb 1.1 fotograf makinesi çalışıyor. şimdi bu mp3 çaları bilgisayarımda kullanabilir miyim acaba? bilgisi olan?
eski PC'de USB 2 çalışır mı?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Evet kullanabilirsin neden dersen usb 2 destekli olması 1.1 destekli makinelerde kullanamassın anlamına gelmiyor yani 1.1 de çalışır ama 2 destekli makinelerdede kullanabilirsin anlamında ileriye dönük anladığın
bu iyi haber. öyleyse hemen gidip alıyorum. teşekkür ederim.
Sadece performansı düşer aletin biliyorsunuz USB 2 Teorik olarak 40 kat daha hızlı...
evt, hele 4gb lik modeli alirsan doldururken biraz uzun sürebilir, ama hertürlü calisir.
bunu bende bilmiyordum iyi öğrendim saolun valla
aldım. gerizekalı HP 9010 notebook'ta bile usb 2 yokmuş! eski külüstür makinemde varmış! ama bu alet için hemen hiç farketmediğini söyleyebilirim. çünkü onda da bir harddisk var ve usb2'nin hızında yazamıyor. kısacası programı açıyorum ve mp3leri sürükleyip işime bakıyorum. alet yazıyo kendisi sessizce.