ekran kartımı yenilemek istiyorum.almak istediğim ekran kartı HD3850 AGP SAPPHIRE 512 mb 256 bit.İşlemcim ise Intel p4 3.00 GHZ.bi uyumsuzluk olur mu veya başka bir tavsiyeniz var mı. ( fazla pahalı olmayacak parçalar ama iyi olacak parçalar olsun )
Eski PC Yenileme Yardım (İşlemci-Ekran Kartı Uyum)
Aslında Agp sistem den bir şekilde kurtulmanı tavsiye ederim biraz para biriktir PCI Exp. geçiş yap
YasinCAslında Agp sistem den bir şekilde kurtulmanı tavsiye ederim biraz para biriktir PCI Exp. geçişevet arkadaş doğru söylemiş eğer yok o kadar param derseniz AGP sistem için HD 3850 almaya değmez HD 3650 alın zaten işlemci düşük ;)
bende 300w luk PSU var.3650 EN az 350w istiyor...benim PSU kaldırır mı ...acaba
PSU dandik bir şey ise dayanmaz hatta önce felekten sesler geliyormuş gibi oluyor sonra bir ışık patlaması oluyor sonrası ................................................gidiyor
Anakartınız PCI mı yoksa AGP mi destekliyor, dikkat edin...
bide unutmadan sormak istedim.sapphire in kendi sitesinde 3650 agp, gddr3 olarak gözükürken,diğer sitelerde gddr2 olarak vermiş bellek tipini.hangisi doğrudur acaba.
effebide unutmadan sormak istedim.sapphire in kendi sitesinde 3650 agp i gddr3 olarak gösterio;diğer sitelerde gddr2 olarak vermiş bellek tipini.hangisi doğrudur acaba.İkisi de var.
Yanılmıyorsam oyun oynamak için alacaksın kartı.ancak son çıkan oyunları o işlemci ile oynayamazsın.bnm masa üstünde de o işlemci var ve cod:waw,assassins cread vs gibi oyunları çalıştırmıyor.buradan bakıldığında o zaman ekran kartını değiştirmenin anlamı kalmıyor.zaten sistemin de agp bir de psu alacakmışsın.bence komple yeni sistem alman daha mantıklı olacaktır.