Arkadaşlar elimde chip dergisinin 2000-2004 yıllarına ait sayıları var. Yer darlığımdan dolayı isteyen bir arkadaşa vermek istiyorum (atmaya kıyamadığım için). Ankarada oturan arkadaşlara istedikleri adrese kendi ellerimle teslim edeceğim. Ankara dışından isteyen olursa kargo ücretini karşılaması koşuluyla gönderebilirim. "Herhangi bir ücret talebim yoktur."
Eski sayılardan isteyenler okusun lütfen
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,836 mesaj
okidokiArkadaşlar elimde chip dergisinin 2000-2004 yıllarına ait sayıları var. Yer darlığımdan dolayı isteyen bir arkadaşa vermek istiyorum (atmaya kıyamadığım için). Ankarada oturan arkadaşlara istedikleri adrese kendi ellerimle teslim edeceğim. Ankara dışından isteyen olursa kargo ücretini karşılaması koşuluyla gönderebilirim. "Herhangi bir ücret talebim yoktur."Böyle iyi niyetli birine ancak teşekkür edilir. Ne güzel böyle arkadaşların da varolduğunu görmek...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
486 mesaj
okidokiArkadaşlar elimde chip dergisinin 2000-2004 yıllarına ait sayıları var. Yer darlığımdan dolayı isteyen bir arkadaşa vermek istiyorum (atmaya kıyamadığım için). Ankarada oturan arkadaşlara istedikleri adrese kendi ellerimle teslim edeceğim. Ankara dışından isteyen olursa kargo ücretini karşılaması koşuluyla gönderebilirim. "Herhangi bir ücret talebim yoktur."çok güzel düşünmüşsün arkadaşım seni tebrik ediyorum ama maalesef teknoloji geliştiği için geçmiş sayılardaki çoğu bilgiler biraz geride kalıyor. Chip bu geçmiş sayılarını toplayarak okuyucularına bi güzellik yapsa ve en azından bizde bunları atmamış oluruz ve geri kazandırmış oluruz. güzellik olrak bi senelik indirimli üyelik olabilir mesela 5 ytl de olsa indirim olsun. Bi şekilde geri kazanalım bu eski sayıları.
Yıllanmış Üye
4,298 mesaj
bu guzelligi ekim 2006 da yapti zaten 1996-2006 arasi tum sayilar ekim DVD sinde yer aliyor.
Yıllanmış Üye
793 mesaj
Herkesin kendi bileceği iş tabi ama vakıfları ve belediyeleri de unutmayın derim ben. Mesela TEMA vakfının yol kenarlarına veya alış-veriş merkezlerine koyduğu kutulara atabilirsiniz dergileri ya da belediyeler (tüm belediyeler alıyor mu bilmiyorum) bunları geri dönüşüme kazandırarak karşılığında aldığı parayla ihtiyacı olan öğrencilere burs verebiliyorlar.