Arkadaşlar eski DDR2 sistemime ram alacağım 2GB*2 dualkit *2 =8GB cl5 800mhz ram almayı karar almıştım ancak piyasada dual ram yok. 2. el ramlar buldum fiyatları 120 TL den başlıyor bana pahalı geldi doğal olarak,Bende şöyle birşey yapayım dedim ; Elimde 1 adet 2gb cl6 ram var 3 tane daha alıp 8 yapmak istiyorum bana 150TL ye maal olacak. Sormak istediğim performans nasıl olur 64bit işletim sisteminde tabiyki. Saygılar
Eski sisteme DDR2 ram alacağım lütfen (BAKINIZ)
ram neden alınacak performans artışı tabiykide ama neyde oyun - özel bir program ne için birde sistemin diğer parçalarınıda yazarsan daha iyi bir fikir verebiliriz
işlemci e6600 ekrankartı hd3850. Bana sadece 2*2 dualkitle tek modül ram performans farkı lazım.PC de oyun pc si.
usta bende 4 gb ram var istediğim oyunu oynuyorum 4 gb fazla bile 8 gb ram e gerek yok para israfı olur o sisteme sen elindeki ram in aynından 1 tane daha al 2 tane 2 gb toplamda 4 gb ram in olsun aynısından alki dual olarak çalışsın ramler daha performanslı olur
Bana fazla lazım ram o yüzden 8gb yapıyorum. Oynadığım oyun sırf ram yiyor online.PC çok kasıyor
ram alsan ne olcak 2gb den fazla ram kullanan bi online oyun daha hayatımda görmedim :D ha işlemcinin hızı yetmez cekirdeği azdır eskidir psu yetmez ekran kartı biti düşüktür cart curt olabilirde ram ne alaka ? :D benim 4gb ram var benimkilerde ddr2. deneme yapmak için online bi oyun var oyunu 15-20 tane acıyorum bakıyorum ne zaman kasmaya baslıcak pc diye deneme yapıyorum 40-50 tane açtım anca biraz donmaya basladı 4gb ram var yani 8 olsa ne olcakki :D
silkroan oynuyorum 4acc den sonra kasmaya başlıyor. %100 ram kullanıyor başka bir uygulamayı çok zor kullanıyorum. Ram lazım diyorsak lazımdır demi laf olsun torba dolsun diye ram lazım demiyoruz...
aaahh hd 3850 yıllar eskitemez onu (tabii 1 gb olan modelini) 4 gb ram al müstif olma ustad ekran kartın zaten şuan bile gta 4 shift gibi oyunları medium - high da oynatır..Ekran kartu Asus eah HD3870 512MB/256 bit ,Canavar gibi çalışıyor fabrika çıkış overclock'lu . Hemen hemen tüm oyunları hig ve ultra higde oynatıyor hiç bir sıkıntı yok. Yeni ekrtan kartlarının pek çoğundan daha iyi diyebilirim, win-7 64 bitte performansı dahada artıyor kartın. Benim tek sıkıntım ram :D ramleri 6gb yapacam sanırım