Eski sürüm Msnleri 7.5 8.1 8.5 sorunsuz kullan
Dosyalar comodo ya göre virüssüz ve 8.1 i denedim çalışıyor. Teşükkürler.
Arkadaşım Patch'i uyguladıkta buna uyumlu plus'i nerden indiricez onuda yazsaydın daha iyi olurdu bende güncel plus war fakat bu PAtch'i uyguladıktan sora plus olmuyor.
Edit:Neyse Düzelttim sorunu Plus'ı onarınca otomatik oluyor.
dosyalar temizdir , güle güle kullanin yöntem Türkceye tarfimdan kazandirilmis olup resources hacker ile eski msn in version numarasinin degistirilmesi esasina dayanir
bu adres bende açmıo.dosya virüslü veya hatalı dedi. antivürüsü kaldırdım. şimdi de arşiv bulunmadı dio :(( arkadaşlar herşeye tamam derim de bu msn olayı için bana bi yardım lütfen. sorun nerde???
patc nasıl uygulayacaz????
.rar'ın içinde anlatımı mevcut.
rar dosyası yok msncode.dll hatası verıyor. msncode zip dosyasınıı download ettım nereye kuracamı bılemedım zap ı kurdum kaldırmadı hala yapamadım....bır yardım!!!
Bu hepsi birarada Portable yazilim ile eski sürüm Msn lerinizi tek tikla yükseltme sürüm uyarisi olmadan kullanmaya devam edebileceginiz gibi Türkce , ingilizce ve Almanca dillerinde herhangi birindeki msn 8.5 sürümüne sahip olabileceksiniz , ayrica Uninstall secenegini ve daha da önemlisi Msn repair ( Tamir ) özelligini bünyesinde barindirir , boyutu 80 Mb tir kurulum gerektirmez Portabledir
download