Beyler eskiden Win7 kullanıyordum -Home Basic- şimdi XP Professional. Geçenlerde gittim Teknosa'dan SKYPAL SK057M markalı bir mikrofon aldım. Getirip bilgisayarıma taktım ama konuştuklarımı arkadaşlarım duyamıyor. Onun haricinde PC de mikrofonu görmedi. Acaba win7 den xp ye geçmem sebep olmuş olabilir mi?
Eskiden Win7 Kullanıyordum
ayarlarda bir problem yok. Gittim 1 kere deiştirdim.
Arkadaşım öncelikle yerinde olsan hayatta Win7 yi bırakmazdım Windows 7 kullandığın mikrofonun sürücüsünü otomatik olarak internetten bulup yüklüyor ama xp böle bişey yapmadığı için çalışmıyor bence bi driverlarına bak internetten bide kutusu duruyosa onada bak yeni çıkan ürünlerin bazıları sadece win7 desteklioyo mesela bende kablolu usb mause var sadece windows 7 de çalışıyor
Kasanın ön tarafındaki ses girişlerine mi takıyorsun.2 si ilede denedim. Şuan arkada takılı.
Arkadaşım öncelikle yerinde olsan hayatta Win7 yi bırakmazdım Windows 7 kullandığın mikrofonun sürücüsünü otomatik olarak internetten bulup yüklüyor ama xp böle bişey yapmadığı için çalışmıyor bence bi driverlarına bak internetten bide kutusu duruyosa onada bak yeni çıkan ürünlerin bazıları sadece win7 desteklioyo mesela bende kablolu usb mause var sadece windows 7 de çalışı
Öyle bir şey yok. Hepsini destekliyor. Driver ını bir zahmet bulup buraya koyar mısın? 4-5 tane denedim ama hiçbiri olmadı. Pek anlamam bu işlerden.Son Düzenleme: Bonfire59 ~ 16 Ağustos 2011 15:19