Tüm cimbomlulara geçmiş olsun haftaya Fener e de 3 atarız bizde Youla olduğu sürece
En BüYüK EsKiŞeHir...
orası belli olmaz büyük konuşma şimdiden.
hehe es-es çaktımı tam çakar.fenerin hiç şansı yok.
ASLANI YOULA ÇARPTI..
bravo eskısehır...
emre__Tüm cimbomlulara geçmiş olsun haftaya Fener e de 3 atarız bizde Youla olduğu sürecene oeses sesin çıkmaya başladı.sizeverdiğimiz nimetden faydalanın.bizim için yenilmek fark ediyomu.sene sonuna şampiyonluk bizim..ama siz küme düşerken buraya yine yazacam.saygıdeğer eses..En BüYüK EsKiŞeHir...
onlineTRASLANI YOULA ÇARPTI..fenerfenerini arsenal söndürmedimi
bravo eskısehır...
stickerne oeses sesin çıkmaya başladı.sizeverdiğimiz nimetden faydalanın.bizim için yenilmek fark ediyomu.sene sonuna şampiyonluk bizim..ama siz küme düşerken buraya yine yazacam.saygıdeğer eses..ben de buraya yazıyorum.cimbom bu futbolla şampiyonluğu bırak 2. bile olamaz.fal mı baktırdın da eses küme düşecek diyorsun?
stickerne oeses sesin çıkmaya başladı.sizeverdiğimiz nimetden faydalanın.bizim için yenilmek fark ediyomu.sene sonuna şampiyonluk bizim..ama siz küme düşerken buraya yine yazacam.saygıdeğer eses..O ilk gol neydi Youlanın atıığı Baros ta elle attı ona birşey mi dedik :D
Biz kimseden fayda gelmedi Kemal amcam ronaldiniho yu getirecekti yok bişey
:D maç sonucu tahmini yaptım kimse oynamadı sabahtan beri ilk yarı 0 maç sonucu 1 dedim dinleyen yok :) yada oynadılar beni ortak almak istemiyolar. :D
emre__O ilk gol neydi Youlanın atıığı Baros ta elle attı ona birşey mi dedik :Dkardeş 4 büyükten biriymiş gibi konuşuyosun...ya bırak canını yiyim oaslanların beeeeee.olmasınlar şampiyon..4 sene üstüste şampiyon olduk ...avrupanınkralıolduuuuuuk.gerçekleriii tarih yazaaaaaar...tarihideeee galatasaraaaaaaaay..yihhhhuuuuuuuuuuuu
Biz kimseden fayda gelmedi Kemal amcam ronaldiniho yu getirecekti yok bişey
:D maç sonucu tahmini yaptım kimse oynamadı sabahtan beri ilk yarı 0 maç sonucu 1 dedim dinleyen yok :) yada oynadılar beni ortak almak istemiyolar. :
2.liği mi zor kazanıcaz..şu an Türkiye'nin avrupa'da top oynayan tek takımıyız..fb saymıyorum malumunuz :D
I_LoreNzo_I2.liği mi zor kazanıcaz..şu an Türkiye'nin avrupa'da top oynayan tek takımıyız..fb saymıyorum malumunuz :valla nedemek istedin anlamadım..ne 2.liği..?sen hangi takımdansın?
onlineTRASLANI YOULA ÇARPTI..olmypiakosdan sonra kapak faicası 2 olcak bu alıntı.. bekle 1 hafta.. (:
bravo eskısehır...
Emre sevinmedi doğal karşılıyorum.. kimisi olmypiakosu devirir.. kimisi o maç yorgunluğuyla deplasmana gelmiş büyük takımı.. Doğal şeyler bunlar sevinmeye devam edin.. Anca türkiye liginde takım yenersiniz.. Sevinirsiniz.. tabikide bu hakkınız sevinin kolaymı Gs'yi yendiniz.. kimileride nemalansın bundan Gs yenildi diye.. Dertmi futbolda yenilgilerde olcak illaki.. Dünyada bir takım gösterinki hiç yenilmemiş olsun.. İşin ucunda şampiyon yine belli oda GALATASARAY..
kyliegeçmiş olsun morgçum.Ooo Kylie oturduğun sustuğun sustuğun kaçtığın günlere bir sünger çekmişsin tekrar gelmişsin.. Ne mutlu bize malzememiz geri döndü.. (:
kylieanlat anlat heyecanlı oluyor.Nihaha.. (: Dön Şimdi Heycan Daha Yeni Başlıyor.. Nihaha.. (: