Eternet Ve Modem Net hızını Etkilermi?

style_hell
26-08-2011, 00:41   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj

arkadaslar ben bundan [1] ay Once Airties markalı bıR modem kullanıyordum . sonra Ne olduysa bozuldu aynı zamanda pc nın eternet yerıde bozuldu . bır akrabanın modemını aldım [4]port lu ORIGO markalı modem Yenide eternet kartı aldım bunları bagladm hersey cok ıyı qıdıordu aradan 1 hafta qecdı. net hızım 30 KB/S ye dustu :S Simdi video izleyemıorum. birsey ındıremıorum :( Acaba bu sorun bu Eternet ve modem denmı kaynaklanıor yoksa Pc de mı sorun war ?

Sails_42
26-08-2011, 01:34   |  #2  
Sails_42 avatarı
Yıllanmış Üye
256 mesaj

Normalde etkilidir ancak Türkiye'de zaten hiçbir zaman o kadar yüksek hızlara çıkılamadığı için etkili değil diyebiliriz. İnternet hızınızı düşüren muhtemelen bir virüs veya arka planda çalışan bir programdır. Tabii hangi saatte girdiğiniz, hangi DNS sunucusundan internete bağlandığınız da etkilidir...

style_hell
01-09-2011, 02:56   |  #3  
OP Taze Üye
12 mesaj

pc de wırus dıosunda xS format ladım D yide C yide :S Hala devam edıyor aynı yawaslık arkada calısan prgramlarıda full sonlandırdım yaramıyanları ama hala hız deısmedı > hangı saatte hangı dns < Onceden boyle bırsey yoktu hep 100 kb nın ustundeydı :S sımdıde bazen 100 oluo 10dk gecmeden tekrar dusuo 20 lere fln :(