Yardım Edermisiniz Lütfen ?
Ethernet Kablosunu Takınca Mavi Ekran
ethernet kartının driver ini silip tekrar yükle ve güncelle.
Yaptım, Olmadı...
Var mı Başka Bir Öneriniz ?
bence ethernet kartının driveri işletim sisteminle uyumlu olmayabilir.
3-4 Gün Öncesine Kadar Sorun Yoktu. EVEREST SG-1400 Modemden Ethernet İle Bağlanmaya Çalışıyorum. Modemin Driver'i Vista İşletim Sistemi Olan Bilgisayarımda Yüklü. Modemin Diğer Portundan XP Kurulu Bilgisayarıma Bağlanmak İsterken Bu Sıkıntı Oluyor...
Hala Bir Çözüm Bulamadım. Format Attım Gene Aynı Sorun Devam Ediyor...
donanımdan kaynaklanan bir sorun olabilir en yakın teknik servise başvur :)
cnkt_243-4 Gün Öncesine Kadar Sorun Yoktu. EVEREST SG-1400 Modemden Ethernet İle Bağlanmaya Çalışıyorum. Modemin Driver'i Vista İşletim Sistemi Olan Bilgisayarımda Yüklü. Modemin Diğer Portundan XP Kurulu Bilgisayarıma Bağlanmak İsterken Bu Sıkıntı Oluyor...arkadaşım sen diyorsun zaten bir çakışma var vista xp çakışması xp li pcne de modemin xp driverinin yükle
dostum pcne kaynak yetersızlıgı olabılır..sen kabloyu takınca sıstem ag bagdastırıcısına ırq ataması yapıyordur buda sıstemde onemlı bir noktayla cakısıyor yada yeterlı olmuyordur..onerim biosa girip serial port com port lpt portu gıbı portları disable yap game port falan varsa ve kullanmıyorsan onuda kapat..sonrasında bir daha dene ıkıncı ıhtımal kabloda problem olabılır..3 uncu ıhtımal sen vistada usb girisinden xp yede ethernet gırısınden baglanmaya calısıyorsan sorun bundan kaynaklanıyor olabılır..bunun yerıne ınterneti vistalı pc ye usb uzerınden ver..xp olan makıneyıde vista olana bagla ag kablosuyla sonra vistalı sıstemden xp lı sısteme internet paylasımı ver..
arkdaşım senin ramlerde bir proplem ola bilir onları kontrol et eğer onda yoksa ekran kartını kontrol et eğer onda bir proplem yoksa işlemcinin tozunu al ve tekrar tak okey sorunun çözülür umarım