Ethernet Okumuyor -Airties RT103 - Yardım..

Guard Down
04-03-2009, 00:35   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Ethernet kablosunu bilgisayara takıyorum modemde ışığı yanmıyor, kasada tek ethernet giriş var, Modeme mecburen Usb yle bağlanıyorum, fakat USB net kesilip duruyor acaip sinir bi olay, 5-6 dakikada bi kesiliyor, modemde reset tuşuda yok kabloyu çıkarıp takıyorum bazen net geri geliyo bazen gelmiyo direk elektrik kablosunu çıkarıp takıyorum. Sorum bilgisayar Etherneti neden okumadığı, ethernet anakart üzerinde ayrı bi kart olarak yok, acaba sorun modemde midir bilmiyorum, modem kontrol nası edebilirim? program felan önerebilir misiniz? Net kesilmesin yeter usb yle de bağlanırım, ama kesilme usb den yapıyo olabilir, ısınma sorunu diye bişe duymuştum. Yardım olursa mükemmel olur büyük bi dertten kurtulmuş olurum.

emrahcagigan
07-03-2009, 12:47   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
291 mesaj

bu sorun bende de oluyo ara sıra ama çıldırtıyo insanı internette gezerken bağlantı gidiveriyo bi bakıyorum modemin sadece internet ışığı yanmıyo tak çıkar düzelmiyo kapat aç düzelmiyo modem ip sinden(192.168.1.1) modeme bağlanınca düzeliyo ben öyle çözmüştüm bunu bayadır olmuyo artık